BEVER/HERNE/GALMAARDEN – Tempo-Team@Home biedt zijn diensten aan en zoekt medewerkers

C21 Css

BEVER/HERNE/GALMAARDEN – Tempo-Team@Home biedt zijn diensten aan en zoekt medewerkers

Tempo_team_diensten_en_medewerkers
BEVER/HERNE/GALMAARDEN – Tempo-Team@Home biedt zijn diensten aan en zoekt medewerkers - © Deschuyffeleer
 

Dit weekend was Tempo-Team@Home druk in de weer om iedere Beverse brievenbus te voorzien van een flyer met tekst en uitleg over zijn dienstbetoon als huishoudhulp met dienstencheques. Ook is Tempo-Team@Home op zoek naar werknemers die via het dienstencheque-circuit aan de slag willen gaan.

Poetsen, strijken, wassen, koken, boodschappen doen,... het huishouden vergt heel wat tijd en energie. Een huishoudhulp kan die taken overnemen zodat er meer kan genoten worden van een proper huis en dat er meer tijd vrij komt voor meer aantrekkelijke activiteiten.

Leen Reinhard, consulente bij Tempo-Team@home, legt uit:

“Doordat wij in de regio nog geen zitkantoor hebben kiezen wij ervoor om ons zelf te verplaatsen naar zowel de mogelijke klant als mogelijke medewerkers. Onze actie geven we de naam mee van  ‘Tempo-Team on tour’.

Dienstencheques is nu toch al vele jaren een begrip dat in verband staat met hulp in het huishouden door volop gebruik te maken van een betaalmiddel dat gesubsidieerd wordt door de gewestelijke overheid.

Bij Tempo-Team Dienstencheques kan IEDEREEN terecht voor hulp in de vorm van schoonmaken, strijken en bereiden van maaltijden. Ook het uitvoeren van kleine boodschappen behoort tot de mogelijkheden. De dienstencheque is een betaalmiddel om een werknemer van een erkende onderneming zoals Tempo-Team @home te betalen om huishoudelijk werk bij een particulier uit te voeren. Het systeem van dienstencheques biedt zowel de particulier als de werknemer tal van voordelen. Administratief wordt ook alles door ons geregeld. Als gebruiker betaalt de klant 9 euro voor de 400 eerst bestelde cheques en € 10 voor de volgende. Het gebruik per jaar is beperkt tot 500 cheques.

Zoek je dus een degelijke huishoudhulp met dienstencheques of Iemand die je thuis enkele uren per week komt helpen? Of ben jij nu net die betrouwbare huishoudhulp die we zoeken? In beide gevallen kan je bij Tempo-Team @home met uitvalbasis in Ninove terecht. Ikzelf, Leen, Dorien en Lotte staan dagelijks paraat met raad en daad”.

Infomomenten

Op donderdagvoormiddag 20 mei is Tempo-Team@Home fysiek aanwezig op het Marktplein te Galmaarden, op woensdagvoormiddag 26 mei in Herne-centrum en op vrijdagnamiddag 4 juni op de Plaats in Bever. Daar kan dan iedereen vrijblijvend terecht voor alle mogelijke informatie. Dit geldt zowel voor potentiële klanten als werkzoekenden.

Nadere informatie is te lezen op deze website van Tempo-Team@Home Ninove en op deze Facebookpagina .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 22 mei 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2022

archief