REGIO - Groen Pajottenland is op zoek naar de mooiste boom in het Pajottenland

C21

REGIO - Groen Pajottenland is op zoek naar de mooiste boom in het Pajottenland

Colpaert_gooik_bomen_2
Op zoek naar de mooiste boom.- Foto Marc Colpaert
 
Groen Pajottenland, dat zijn de afdelingen uit Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal, gaat op zoek naar de mooiste boom van het Pajottenland en rekent daarbij op de hulp van de vele inwoners. Nog tot eind van de maand juli kunt u een foto insturen. "Misschien staat jouw droomboom wel ergens in uw tuin of op een bijzondere plek, of is er een speciale herinnering aan verbonden?", aldus An Lovato van Groen Lennik. 
 
 
 
Groot, klein, zeldzame soorten of typische bomen van hier. Groen Pajottenland koestert alle bomen in het Pajottenland. In het najaar organiseren we een fietstocht langs de genomineerde bomen en selecteren samen dé mooiste boom. We zetten dan uiteraard ook graag de fotograaf van die boom in de bloemetjes!
Het Pajottenland is een van de minst beboste regio’s van Vlaanderen, dus er is zeker plaats voor nog veel meer bomen. Vanuit Groen dromen van een extra bos voor het Pajottenland. Meer buurtnatuur en speelgroen zorgen voor levende buurten waar mensen elkaar ontmoeten en op adem komen.
 
Wat vind jij de mooiste boom van het Pajottenland? Misschien staat jouw droomboom op een bijzondere plek of is er een herinnering aan verbonden? Nomineer je mooiste boom door een foto en een paar zinnen uitleg te mailen naar: groenpajottenland@gmail.com

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022

archief