HERNE/GALMAARDEN/BEVER - Broederlijk Delen biedt solidaire maaltijd aan in een afhaalformule

C21

HERNE/GALMAARDEN/BEVER - Broederlijk Delen biedt solidaire maaltijd aan in een afhaalformule

Broederlijk_delen_solidaire_maaltijd_1
HERNE/GALMAARDEN/BEVER - Broederlijk Delen biedt solidaire maaltijd via een afhaalformule - © Deschuyffeleer
 

De afdeling Broederlijk Delen in de schoot van de parochiefederatie Herne/Galmaarden/Bever biedt op zaterdag 14 augustus dan toch haar welbekende jaarlijkse solidaire maaltijd aan maar deze keer noodgedwongen door corona via een afhaalformule. De voorgaande jaren vond die maaltijd telkenmale plaats in de vastenperiode in het Bavocentrum in Herfelingen en ook deze keer is dat centrum de basis voor het afhalen van de bestelde maaltijden.

“Omdat wij reeds de voorbije twee jaar onze solidaire maaltijd in het kader van Broederlijk Delen  niet in de vastenperiode hebben kunnen laten doorgaan hebben wij gemeend er goed aan te doen ons gebruikelijk weekend alvast dit jaar te verschuiven naar een latere datum en te beperken tot één afhaaldag. Dat wordt dan 14 augustus eerstkomend”, zegt Adeline Vansnick.

Het menu voorziet stoofvlees of vol-au-vent met puree en groenten. Bij beide wordt eveneens rijstpap als dessert voorzien. De kostprijs voor een maaltijd bedraagt 15€.

Bestellen kan tot zondag 1 augustus via Adeline Vansnick (054/56.64.05) of eliane.ankaert@proximus.be of martine.nieuwborg@telenet.be . De bestelde maaltijden kunnen afgehaald worden in het Bavocentrum, steenweg Asse 231 in Herfelingen op zaterdag 14 augustus van 11u tot 18u.      

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022

archief