GALMAARDEN - De Mark organiseert een stiltewandeling in de regio

C21

GALMAARDEN - De Mark organiseert een stiltewandeling in de regio

Colpaert_galmaarden_de_mark_1__kopie_
Enkele mensen van vzw De Mark. Archieffoto marc colpaert
 
De natuurvereniging vzw De Mark organiseert een stiltewandeling door de streek op zondag 19 september met start ter hoogte van het Waarbekeplein in Waarbeke-Geraardsbergen. De VZW de Mark is een vereniging zonder winstoogmerk die zich al sedert 4 november 1988 bezig houdt met natuur- en educatieve reservaten en landschapsbeheer in het zuidelijke deel van de regio Pajottenland (Herne, Bever en Galmaarden). Wij zijn een vereniging met meer dan 50 vrijwilligers, die als doel heeft het landschaps- en natuurpatrimonium op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier te promoten, beschermen en beheren. Daarnaast zetten ze zich ook in voor natuureducatieve projecten,  bomenverkoop en boomplantacties, moestuinen met vergeten groenten, en stiltebeleving en innerlijke rust , zoals het organiseren van yoga elke dinsdagavond in het Baljuwhuis.
De stiltewandeling gaat dus van start om 10 uur vanaf het Waarbekepleinin Waarbeke, met als gids Dirk Sturtewagen uit Vollezele. De deelnemers kunnen eerst kennismaken met het Bronhuis om nadien te vertrekken voor een stille natuurwandeling in het omliggende Stiltegebied Dender-Marke. Om 13 uur is het tijd voor de lunch in het Waerbekehuis. Iedereen brengt zijn eigen picknick mee. Koffie/thee/ fruitsap ter plaatse. Vrije bijdrage. Passende kledij en schoeisel (ook voor onverharde, soms drassige wegen )

Persoonlijke stiltebeleving behoort tot het DNA van ‘Waerbeke’, het is de bron van waaruit de beweging vertrekt, zowel individueel als maatschappelijk. Meer informatie over deze wandeling André Prové: 054/58 92 17 (tussen 18 en 20 u.) andreprove@skynet.be of ga naar: www.vzwdemark.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 16 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 16 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 16 sep 2022
Marc Sluys / Marc Colpaert | 07 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 29 aug 2022

archief