Politie Pajottenland nu ook nadrukkelijk aanwezig op Facebook

C21

Politie Pajottenland nu ook nadrukkelijk aanwezig op Facebook

Fb_politie
Politie Pajottenland nu ook nadrukkelijk aanwezig op Facebook - © Deschuyffeleer
 
Fb_politie1
Politie Pajottenland nu ook nadrukkelijk aanwezig op Facebook - © Deschuyffeleer
 

Pas in april dit jaar ging de politie Pajottenland van start met een Facebook-pagina. Toch mag nu al gesproken worden van een succesverhaal. Liefst 10 verloren gelopen of uitgebroken huisdieren vonden inmiddels hun rechtmatige baasjes terug dankzij de berichtgeving op de pagina en uiteraard dankzij de snelle en afdoende reacties van burgers. Naar aanleiding van ‘Werelddierendag’ verdient dit gegeven toch wel een bijzondere vermelding.

Preventieve tips

Commissaris Glenn Deherder: “Wij vermelden op onze FB-pagina zowel informatie over jobaanbiedingen als preventietips die door de bevolking kunnen opgepikt worden. Het is voor ons ook een zeer interessant feedback kanaal naar de bevolking toe. Zo worden de cijfers van verkeersacties meegedeeld evenals de data van de volgende flitsacties. In de toekomst wordt zeker nog meer ingezet op sociale media om onze communicatie en vooral onze digitale zichtbaarheid te verhogen.

Wat we willen onderstrepen is dat de pagina https://www.facebook.com/politiepajottenland NIET geschikt is voor dringende meldingen of noodoproepen. Dit communicatiekanaal is hoofdzakelijk informatief. Voor dringende politiehulp dien je nog steeds de 101 te bellen. 

Onze Facebookpagina telt ondertussen 728 volgers. De zone ziet dit aantal in de toekomst graag heel sterk toenemen zodat snel een ruim publiek kan bereikt worden.

Wil je op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt binnen de politiezone vergeet dan zeker niet om ons niet alleen te liken maar ook te volgen”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief