GALMAARDEN - De V.Z.W. De Mark organiseert een creatieve hout-workshop in Tollembeek inschrijven voor 15 oktober

C21

GALMAARDEN - De V.Z.W. De Mark organiseert een creatieve hout-workshop in Tollembeek inschrijven voor 15 oktober

Editie_colpaert_galmaarden_de_mark_1__kopie_
Een foto van de workshop twee jaar geleden. - Foto Marc Colpaert
 
Na het zeer grote succes van hun houtworkshop rond Halloween in 2019, zet D’Hont Houtimport, gelegen in de Statiestraat 162 in Tollembeek, ook in 2021 met veel plezier zijn deuren open voor een houtworkshop 2.0! Vorig jaar kon deze niet doorgaan wegens corona, maar dit jaar gaan ze er stevig tegenaan. Mensen uit Galmaarden, Herne en Bever of andere gemeenten moeten wel inschrijven voor 15 oktober, maar pas op de plaatsen zijn beperkt dus wees er vlug bij.
Op vrijdag 29 oktober vanaf 19.00 verwelkomen zij jong en oud voor een nieuwe avond vol creativiteit en (eigen) inspiratie. "Het Halloweenthema van de vorige keer breiden we deze keer een beetje uit,  we maken er “griezelig mooi of mooi griezelig van”.Een waaier van prachtige producten die de natuur ons gratis ter beschikking stelt, zullen ieders fantasie prikkelen, hetgeen ongetwijfeld net zoals tijdens de vorige workshop zal uitmonden in een mooie collectie unieke kunstwerken", aldus voorzitter André Prové! Degenen die tussendoor hun creatieve brein willen voeden om wat verse ideeën te krijgen, kunnen terecht in het zoete hoekje, waar huisgemaakt gebak met koffie beschikbaar zullen zijn aan heel democratische prijzen. "Wij kijken er samen met Philippe en Sofie naar uit om jullie te mogen ontvangen en er een “griezelig mooie” avond van te maken!, aldus de voorzitter.  Dit gaat door op vrijdag 29 oktober 19u00, waar : Houtzagerij D’Hont, Statiestraat 162, 1570 Tollembeek. (De zagerij is gelegen pal naast de spoorweg aan het station van Tollembeek)
Redenen genoeg dus om niet langer te twijfelen, en alvast onmiddellijk in te schrijven. Dit kan door storting van 14,00 EUR op rekeningnummer BE05 4412 5182 4175 van vzw De Mark, met vermelding van “Houtworkshop”.Inschrijven kan tot uiterlijk 15 oktober. Meer informatie op www.vzwdemark.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 jun 2022

archief