GOOIK - Vrijwilligers vaccinatiecentrum uit de zes gemeenten mogen hun boek nog bestellen, maar is ook vrij te koop voor 20 euro

C21

GOOIK - Vrijwilligers vaccinatiecentrum uit de zes gemeenten mogen hun boek nog bestellen, maar is ook vrij te koop voor 20 euro

Editie_gooik_koornmolen_feest_8__kopie_
Michel en Rudy toonden het nieuwe boek.- Foto Marc Colpaert
 
Zopas werden alle vrijwilligers die in het vaccinatiecentrum in Gooik hun ding deden, verwend met een mooi boek met tal van foto's erin. Burgemeeester Michel Doomst schreef de teksten voor het boek. Vrijwilligers uit de zes gemeenten die hun boek nog niet hebben mogen er eentje gratis bestellen.Het gaat hier over een uitgave van de Heemkundige Kring uit Gooik en dus kan iedereen die dat wilt zich zo een boek aanschaffen, de prijs is dan wel 20 euro. 
 
 
Ondertussen zijn de meeste foto's genomen van de vele vrijwilligers - meer dan 120, om juist te zijn 129  - uit Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Roosdaal en staan ze vandaag te blinken in een mooi boek. Fotograaf van dienst was Rudy Boon uit Kester. Het was trouwens zijn idee en de burgemeester Michel Doomst sprong dadelijk mee op de kar. Rudy en Michel samen met tal van andere mensen vonden het een mooi eerbetoon aan alle vrijwilligers uit de zes gemeenten.
Heb je het bedankingsfeest Bubbels en Babbels van het Vaccinatiecentrum Koornmolen gemist, maar ben je wel benieuwd naar het fotoboek ‘Samen tegen corona’?
 
Wie als vrijwilliger niet aanwezig was op het feest op donderdag kan nog steeds het boek verkrijgen, stuur je gegevens door tegen uiterlijk zondag 31 oktober via info@gooik.be. Dit is natuurlijk alleen voor de vrijwilligers. Vanaf half november leveren zij dan jouw boek in één van de zes gemeentehuizen van jouw woonplaats, zodat jij het daar kan oppikken. Zo kan ook jij leuke herinneringen ophalen aan de vaccinatiecampagne!
 

Maar wie er niet bij was als vrijwilliger kan dit - nu al speciale boek - ook vastkrijgen via de Heemkundige Kring in Gooik. "De boeken gaan ook te vinden zijn op de gewone plaatsen in Gooik: de winkels waar wij onze andere boeken verkopen zoals in de Delhaize in Gooik, De Knijf, Winkel in Zwartschaap, De Cam, de bib Gooik en de  Biowinkel in Oetingen", vertelde voorzitter Jean-Paul De Loecker van de Heemkundige Kring. Of ook bij hen zelf natuurlijk, via het emailadres (info@heemkunde-gooik.be). Het boek kost 20 euro. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 jun 2022

archief