BEVER – Welkom in de Kunsthoeve – Open atelier Thierry Van Vreckem

C21

BEVER – Welkom in de Kunsthoeve – Open atelier Thierry Van Vreckem

Aankondiging_open_atelier_dec_2021_kunsthoeve
BEVER – Welkom in de Kunsthoeve – Open atelier Thierry Van Vreckem - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 19 december zijn belangstellenden uitermate welkom in de Kunsthoeve van Thierry Van Vreckem in het gehucht Romont voor een ‘open atelier’. Met zijn ‘Open Atelier’ wil Thierry duidelijk stellen dat hij naast zijn professionele bezigheden als fotograaf  ook als klassiek kunstenaar in alle rust verder werkt aan realisaties die evenwel niet parallel lopen met de fotografie maar wel elkaar aanvullen.

Het doel van Thierry’s  ‘open atelier’ is tweeledig. Enerzijds wil hij de kunstminnaars onder zijn vrienden, kennissen, buren,….. tonen wat hij de jongste weken en maanden vereeuwigde op doek en anderzijds wenst Thierry de bezoekers een moment van ‘tijdloze rust’ aan te bieden in zijn Kunsthoeve.

Thierry is een duizendpoot die alles gebruikt om zijn creatieve begaafdheid gestalte te geven. Dit leidt dan ook tot het meedragen van de stempel van ‘levenskunstenaar’. Een beschrijving die hij zichzelf graag toe-eigent en die wonderwel past in een levenspatroon waarbij de manier van denken, voelen, wonen en werken berust op het scheppen van schoonheid, een gevoel dat geacht wordt zowel bij de kunstenaar als bij de bezoekers een esthetisch genot op te wekken.

Wie geboeid is door en nader kennis wil maken met Thierry Van Vreckem’s kunst is dit weekend alleszins hartelijk welkom ten huize van de ‘Kunsthoeve’ aan Romont 5 in Bever (E429/A8 afrit 28 Bassily). Thierry ontvangt er zijn gasten van 13 tot 22u. Omdat ook Kerst in aantocht is zet Thierry alvast voor iedereen ook de bubbels koel.

Meer info zie www.thierryvanvreckem.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief