BEVER - Gezinsbond pakt een eerste keer uit met een kerstshow

C21

BEVER - Gezinsbond pakt een eerste keer uit met een kerstshow

Kerstshow_gezinsbond_bever
BEVER - Gezinsbond pakt een eerste keer uit met een kerstshow - © Deschuyffeleer
 

De afdeling Bever van de Gezinsbond heeft duidelijk de jongste tijd de wind in de zeilen. Naast onder meer allerlei recreatieve sportactiviteiten en een puzzelkampioenschap staat thans een allereerste kerstshow op haar programma. Daarop zijn zowel de kinderen van de leden als van niet-leden evenals van leden van buiten de gemeente welkom. Die kerstshow gaat door op zaterdag 17 december in de ontmoetingsruimte ‘Plosje 10’ achter het gemeentehuis.

Het programma oogt alvast bijzonder aantrekkelijk om er met ganse gezin een leuke namiddag van te maken. Zo start de kerstshow van Magic Michaël om 15u. De deuren van de ontmoetingsruimte gaan open om 14u en dat stelt de vroeg gekomen kinderen in de gelegenheid nog vlug een tekening te maken of een brief te schrijven voor de kerstman, die zijn opwachting maakt na afloop van de kerstshow.

“Rond deze eerste kerstshow hebben wij flink wat publiciteit gemaakt”, zegt secretaris Patrick Capiau. “Wij stellen onze organisatie dan ook open voor zowel onze leden als niet-leden in de gemeente evenals voor leden van naburige gemeente zoals Herne en Galmaarden. Hun kinderen of kleinkinderen van 0 tot 12 jaar zijn onze doelgroep. Zij ontvangen dan ook allemaal een leuke verrassing van de kerstman. Ons bestuur duimt alleszins voor een grote opkomst. Wel is het zo dat de kinderen dienen vergezeld te zijn van een ouder”.

Vooraf aanmelden

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 5€. Voor leden is dit 4€. Voor de kinderen (0-12jaar) is de toegang gratis. Het wordt ten zeerste aanbevolen vooraf in te schrijven door een seintje te geven met vermelding van het aantal aanwezige kinderen op 0477/72.53.26 of via gezinsbond.bever@gmail.com

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 09 jan 2023

archief