GALMAARDEN - Steun de werking van de vzw De Mark

C21

GALMAARDEN - Steun de werking van de vzw De Mark

Editie_galmaarden_de_mark_5__kopie_
Enkele leden van vzw De Mark bij een andere activiteit.- Foto Marc Colpaert
 
Nu toch iedereen de mond vol heeft van de Warmste Week is het misschien hoog tijd om de werking van de vzw De Mark de nodige steun te geven. VZW De Mark is een vereniging zonder winstoogmerk (VZW) die zich al sedert 4 november 1988 bezig houdt met natuur- en educatieve reservaten en landschapsbeheer in het zuidelijke deel van de regio Pajottenland, dit in de gemeenten Herne, Bever en Galmaarden.
 
De VZW beheert samen met Natuurpunt drie reservaten, de knotwilgen en de vele wandelroutes vragen regelmatig onderhoud. Wie interesse heeft om er aan deel te nemen uit Herne, Galmaarden of Bever of randgemeenten kansteeds als vrijwilliger komen helpen. Maar omdat we tijdens de laatste dagen van het jaar de mond vol hebben van de Warmste Week, is het misschien nu het moment om even deze vzw te steunen.

Wie dus voor zijn eigen streek wilt kiezen kan de vzw De Mark een duwtje in de rug geven en een centje wilt storten kan dit vrijblijvend op rekeningnummer BE87 7350 5186 6894.  Wie de natuurreservaten in Galmaarden wilt steunen kan dit door een gift te storten op rekeningnummer: BE 56 2930 2120 7588 van Natuurpunt Mechelen met vermelding van het projectnummer 9954 voor het Kluysbos of projectnummer 9929 voor de Markvallei. Bij elke gift vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. Doen! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief