BEVER – Begin ‘vaderdag’ met een luxe-ontbijt van de Gezinsbond

C21

BEVER – Begin ‘vaderdag’ met een luxe-ontbijt van de Gezinsbond

Vaderdag_otbijt_bever
BEVER – Begin ‘vaderdag’ met een luxe-ontbijt van de Gezinsbond - © Deschuyffeleer
 
Cash_betalen
BEVER – Begin ‘vaderdag’ met een luxe-ontbijt van de Gezinsbond - © Deschuyffeleer
 

De afdeling van de Gezinsbond met voorzitter Patrick Capiau zet zich in om alle Beverse ‘vaders’ die dit jaar speciaal gevierd worden op zondag 11 juni een fijne ‘feestdag’ te bezorgen. Die dag kunnen zij vanaf 7u een goedgevulde ontbijtdoos ontvangen zodat zij samen met hun familie ‘vaderdag’ goed kunnen inzetten en royaal kunnen vieren. De Gezinsbond houdt er aan om zó alternerend het ene jaar de ‘moeders’ en het andere jaar de ‘vaders’ in de watten te leggen.

Wie interesse heeft dient zich kenbaar te maken via een voorinschrijving. Dat kan tot woensdag 31 mei via deze link.  Die inschrijving is gekoppeld aan een betaling via overschrijving. De bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling op het rekeningnummer van de Gezinsbond (BE49 9300 1099 0871)

Wie zijn bestelling liever cash betaalt kan bijgesloten strook afdrukken, invullen en inleveren bij Eliane Lerens Bloemendael 11. Ook dit dient te gebeuren vóór de afsluitdatum van 31 mei.

De Gezinsbond garandeert een goedgevulde ontbijtdoos die ook zal voldoen aan de appetijt van de meest kieskeurige hongerigen.

Een ontbijt kost 15 euro/pp. Leden van de Gezinsbond krijgen een korting van 1 euro.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2023
Deschuyffeleer Godelieve
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief