BEVER – Een originele culinaire wandeling voor Kids in Kindia

C21

BEVER – Een originele culinaire wandeling voor Kids in Kindia

Affiche
BEVER – Een originele culinaire wandeling voor Kids in Kindia - Affiche
 

Het bijzonder gemotiveerd gezelschap rond Martien Frisch organiseert op zondag 10 september in het kader van het project Kids in Kindia (KIK) opnieuw een aanlokkelijke culinaire wandeling ten voordele van de schoolgebouwen van Le Dauphin in Guinée.

Onderwijsproject

KIK is een onderwijsproject in een buitenwijk van het Guinéese Kindia en loopt in samenwerking met de gemeentelijke basisschool Ak'Cent. De opbrengst van de culinaire wandeling gaat deze keer naar de uitbreiding van de schoolgebouwen van ‘le petit Dauphin’ dat zich zal vertalen in de bouw van een nieuwe kleuterafdeling. De gebouwen van “Grand Dauphin” werden reeds ingehuldigd in 2019. Nu toch al 6 jaar terug pakte het team uit met zijn eerste culinaire wandeling. Mede door de originaliteit van het opzet werd het meteen een schot in de roos.

Een heuse maaltijd

 De wandeling wordt ook deze keer opgezet onder het motto 'Onderweg voor Guinée – Kids in Kindia' en beslaat goed 8 km. Een extra-lus van 4 km is mogelijk. Op het parcours krijgen de deelnemers op meerdere locaties de gelegenheid opeenvolgend te genieten van een aperitief, soep, een voorgerecht met drankje, een hoofdgerecht met drankje en een dessert met koffie of thee. Er kan gestart worden aan Ak'Cent tussen 10u30 en 12u. Volwassenen betalen 50 euro, kinderen -12 jaar 25 euro terwijl kids -3 jaar gratis worden toegelaten. Inschrijven kan tot en met maandag 28 augustus via kindsinkindia@gmail.com of door de QR-code op bijgaande affiche te scannen . De inschrijving is pas geldig na overschrijving van het deelnamegeld met vermelding aantal volwassen/kinderen op rekeningnummer BE85 0689 4532 1106. Tijdig inschrijven is dan ook de boodschap.

De wandeling begint aan de Basisschool Ak’Cent (Kerkhove 14). Er kan gestart worden tussen 10u30 en 12u

Alle haltes op de wandeling zijn eveneens bereikbaar met de wagen. Niet-wandelaars zijn eveneens welkom op de speelplaats van de school vanaf 14u30 om hun steentje bij te dragen ten voordele van het project. Dankzij Ferm Bever kan er dan genoten worden van een gezellige babbel en een lekker stuk ‘home-made' taart.

Meer info over het project en de culinaire wandeling op www.kidsinkindia.com  en op de facebookpagina KIK-kids in Kindia

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2024
Marc Colpaert | 10 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief