REGIO - Dringende oproep voor begeleiders en breng wat materiaal mee

C21

REGIO - Dringende oproep voor begeleiders en breng wat materiaal mee

Editie_galmaarden_markepad_2__kopie_
Kom als vrijwilliger meehelpen in de natuur.- Foto Marc Colpaert
 

De VZW De Mark vraagt ons om een dringende oproep te plaatsen, want binnenkort komen 60 leerlingen van een Steinerschool naar de vzw De Mark in Galmaarden en dit voor een  inleefweek, op 26, 27 en 28 september.  Ze zoeken nog vrijwilligers en materiaal! We willen er voor zorgen dat de inzet van de Steinerschool zinvol verloopt en dat we een behoorlijk rendement halen, zodat zowel de leerlingen en leerkrachten  als de werkers van onze vereniging er een goed gevoel aan overhouden. We mikken op een tiental begeleiders van De Mark en dat gedurende drie dagen (voor- én namiddag). Wie kan helpen? 

VZW de Mark is een vereniging zonder winstoogmerk (VZW) die zich al sedert 4 november 1988 bezig houdt met natuur- en educatieve reservaten en landschapsbeheer in het zuidelijke deel van de regio Pajottenland (Herne, Bever en Galmaarden). Wij zijn een vereniging met meer dan 50 vrijwilligers, die als doel heeft het landschaps- en natuurpatrimonium op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier te promoten, beschermen en beheren.

We hopen dat voldoende mensen zich kunnen en willen vrijmaken om een deftige taakverdeling te kunnen organiseren. Zo hoeft niet iedereen drie dagen paraat te  staan. Uiteraard hebben we zelf niet genoeg werktuigen voor 60 leerlingen en dus doen  we hier een oproep. Wie kan drie dagen (of minder) persoonlijk materieel ter beschikking stellen? We denken aan rieken, takkenscharen, zeisen, bosmaaiers, trektangen, bijltjes en dergelijke. Mogelijk wil je jouw materieel alleen meebrengen wanneer je zélf ook komt helpen en daar kunnen we natuurlijk wel inkomen. We horen het graag zo vlug mogelijk.

Wie interesse heeft om te helpen aan bovenstaande werkdagen en begeleiding 

van de leerlingen, neemt contact op met: André 054/589217 (tussen 18 en 20 uur), Luc 0494/482664 of Tommy 0474/442511  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2024
Marc Colpaert | 10 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief