GERAARDSBERGEN - Whisky proeven in museum t Aloam in Viane op 3 februari

C21

GERAARDSBERGEN - Whisky proeven in museum t Aloam in Viane op 3 februari

A_geraardsbergen_whisky_1
 

Op zaterdag 3 februari 2024 organiseert uw favoriete whiskyclub immers een tasting in museum 't Aloam te Viane. Het museum, dat is ondergebracht in een unieke nog werkende molen, stond bekend tot ver buiten Geraardsbergen voor het malen van graan. Onder de grote verzameling gereedschappen vind je er onder andere die van de kuiper... water, graan (gerst), kuiper (vaten). Dat doet toch een belletje rinkelen, nietwaar ?! 

Om zowel het ambacht van de whisky als datgene dat wordt tentoongesteld in 't Aloam op professionele wijze met elkaar te verbinden, hebben wij de immer sympathieke numero uno onder onze degustatiemeesters uitgenodigd. Eric Vermeire (Whisky Warehouse, whisky ambassadeur en Keeper of the Quaich) zal ons met een unieke selectie van ons favoriete distillaat en dankzij zijn grenzeloze vakkennis ongetwijfeld opnieuw een onvergetelijke avond bezorgen. Het zou uiteraard zonde zijn om van de gelegenheid geen gebruik te maken om 't Aloam zelf te bezoeken. Jullie krijgen dan ook de kans om mits een milde bijdrage te genieten van een gegidst bezoekje van maximum 1 uur. Vandaar ook dat deze tasting uitzonderlijk doorgaat op een zaterdag.

 

Nog even de details op een rijtje:

- Locatie: 't Aloam (Edingseweg 401, 9500 Geraardsbergen)

- Datum: zaterdag 3 februari 2024

- Start bezoek 't Aloam: 18u30 - deelnameprijs: € 5

- Start degustatie: 20u - deelnameprijs: € 35 (leden) - €45 (niet-leden)

Gelieve bij inschrijving vooraf te laten weten of je deelneemt aan het bezoek met de gids of enkel deelneemt aan de degustatie. Inschrijven doen jullie nog steeds door tijdig (!) het gepaste bedrag (€ 35, € 40, € 45 of € 50 al naargelang u niet of wel deelneemt aan het bezoek) over te schrijven op onze Glen Tanera-rekening BE92 9796 2284 8523 met als mededeling naam + tasting (+bezoek) 't Aloam.Kom genieten van wat Geraardsbergen te bieden heeft en laat deze unieke gelegenheid zeker niet schieten !

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief