Patrick Capiau is kandidaat burgemeester van Bever

C21

Patrick Capiau is kandidaat burgemeester van Bever

Editie_bever_patrick_en_els_2__kopie_
Els en Patrick voor het gemeentehuis van Bever.- Foto Marc Colpaert
 
Patrick Capiau: “Wij gaan voor 100% transparantie." Patrick Capiau, de kandidaat-burgemeester van Bever staat op de zesde plaats van de Voor U-lijst voor de kamer van volksvertegenwoordigers. Capiau prijkte in de top vijf best scorende kandidaten bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in Bever. In 2024 gaat hij met Transparant Bever naar de verkiezingen als kandidaat-burgemeester. Capiau neemt deel aan de nationale verkiezingen om transparantie ook op de nationale agenda te zetten.
 
“Voor U gaat 100% voor transparantie. Dat sluit aan bij mijn doel op lokaal niveau. Els Ampe vroeg me om mee te doen. Ik heb niet geaarzeld, want ik vind mij terug in het Voor U-programma, de 12 Werken. Vooral de steun aan de landbouwers, een sterk vangnet en onderwijs op topniveau zijn voor mij belangrijk. Ook de eerlijke manier waarop Voor U omgaat met migratie vind ik overtuigend: respect voor migranten maar zeker voor onze waarden.”    
 
Els Ampe, Voor U-lijsttrekker in Vlaams-Brabant verwelkomt Patrick Capiau: “Patrick is een gedreven voorvechter van sociale rechtvaardigheid, vernieuwing en transparantie. Dat lokaal engagement kan hij nu nationaal uitdragen.” Patrick Capiau is voormalig OCMW-mandataris in Bever. Hij was docent aan verschillende hogescholen. Afgestudeerd in politieke wetenschappen, informatica en als mechanisch ingenieur is Patrick van vele markten thuis.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2024
Marc Colpaert | 10 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief