In Akrenbos in Bever was het volop feesten voor Kermis Akrenbos

C21

In Akrenbos in Bever was het volop feesten voor Kermis Akrenbos

Editie_bever_feest_7__kopie_
Feest in Bever.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_bever_feest_87__kopie_
Deze mensen hadden er zin in.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_bever_feest_3__kopie_
Feest in Bever.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_bever_feest_4__kopie_
Feest in Bever.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_bever_feest_6__kopie_
Darts aan het werk.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_bever_feest_5__kopie_
Feest in Bever.- Foto Marc Colpaert
 
A_bever_margriet_
Margriet en dochter.- Ingezonden foto
 
In Bever gingen ze tijdens het laatste weekend van juni nog even volop uit de bol voor de 50 ste editie van Kermis Akrenbos, dit in een grote tent. En dat was een goede zaak want ze hielden het niet droog daar in Bever. Maar dit kon de pret niet bederven in de grote tent.   Sinds vorig jaar gaat alles door op een nieuwe locatie en dit jaar was het opnieuw heel speciaal, want ze gingen  voor de 50ste editie ! en nodigden Margriet en dochter Celien uit.
De "oud Sint-Elooisvrienden" organiseerden deze tweedaagse kermis voor het eerst in 1974 en deden dit 20 jaar lang. Dan vonden ze het welletjes en stopten ermee. Maar een jonge ploeg nam over en zij organiseren deze mooie kermis na 30 jaar nog steeds opnieuw ! De jonge mensen van toen zijn ondertussen ook al wat ouder, maar de groep is aangevuld door jong bloed. Deze sfeer zit héél goed en de organisatie is geen "werk", maar een plezante hobby. Dat is duidelijk te merken op de groepsfoto van de medewerkers die we namen in de tent.
 

Op zaterdag 29 juni was het vooral de bedoeling dat de jeugd zich eens ging uitleven na een druk schooljaar. Onze Mega Fuif gaf hen hiervoor volop de kans ! Op zondagmiddag  gingen ze van start met het Darts toernooi met meer dan 30 ploegen, dat tot na 20 uur liep. Daarnaast was er ook een kubb toernooi achter de zaal. Meer dan 20 ploegen daagden elkaar uit ! 's Avonds verwelkomden ze Margriet en Célien Hermans en werd de avond gezellig afgesloten in de grote tent.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 10 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief