BEVER - Koninklijk Excelsior Bever telt 13 jeugdploegen

C21

BEVER - Koninklijk Excelsior Bever telt 13 jeugdploegen

Editiepajot_excelsior_bever_jeugdvoetbal_dechuyffeleer
Jeugdvoetbal Excelsior Bever - U9 - Deschuyffeleer
 
Editiepajot_excelsior_bever_jeugdvoetbal_dechuyffeleer__1_
Jeugdvoetbal Excelsior Bever - U11 - Deschuyffeleer
 
Editiepajot_excelsior_bever_jeugdvoetbal_dechuyffeleer__2_
Jeugdvoetbal Excelsior Bever - U13 - Deschuyffeleer
 
Editiepajot_excelsior_bever_jeugdvoetbal_dechuyffeleer__3_
Jeugdvoetbal Excelsior Bever - U15 - Deschuyffeleer
 
Editiepajot_excelsior_bever_jeugdvoetbal_dechuyffeleer__6_
Jeugdvoetbal Excelsior Bever - Marc en Didier Vanderroost - Kevin Buyl, Rik Safijn en voorzitter Gaston Deblezer - Deschuyffeleer
 

Twee keer per week traint Koninklijk Excelsior Bever zijn jeugdvoetballers.  2 meisjes en een 250-tal jongens tussen de 6 en de 21 jaar - samen met 14 jeugdtrainers - spannen zich dermate in om het voetbal in Bever te voorzien van een goede naam, faam en kwaliteit. 

"Excelsior Bever wil zijn jeugd reeds op jonge leeftijd op een speelse en aangename manier laten kennismaken met de voetbalsport. In en rond de gemeente wordt ondermeer via de scholen alle kinderen van 4,5 tot 6,5 jaar uitgenodigd om kennis te maken met de club en het voetbal als allround sportactiviteit”, aldus jeugdvoorzitter Gaston Debleser.
 
Met hun goed onderbouwde jeugdvorming wil het bestuur en de trainers enerzijds de jeugd meer aanzetten te bewegen en anderzijds de opvolgingen en doorstroming in haar bestaande actieve voetbalteams verzekeren.  “Het zijn kinderen en kinderen spelen graag. Op het voetbalveld zijn spelletjes dus ook de beste manier om voetballertjes met plezier dingen aan te leren. Ook een flinke dosis creativiteit komt de jeugdvorming ten goede”. zegt Kevin Buyl, coördinator-trainer.
 
“Excelsior Bever beschikt over een uitgebreide infrastructuur. Drie verlichte speelvelden met aangepaste sanitaire accommodatie zorgen er voor dat de jonge spelers in een ontspannen sfeer en in de beste omstandigheden worden opgevangen”, aldus Marc Vanderroost, hoofdtrainer Duiveltjes. Koninklijk Excelsior Bever ontfermt zich over 13 jeugdploegen gaande van debutantjes (U7) tot junioren (U21).

Info : Debleser Gaston 054/58 01 03 - Debleser Michel 054/58 85 81 of via  www.jeeb.tk
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief