BEVER - Mountainbiken en wandelen met Dracula

C21

BEVER - Mountainbiken en wandelen met Dracula

Collage_foto_s_deschuyffeleer
Lekker griezelen .... - Foto's Deschuyffeleer
 
Editiepajot_halloween_bever_-__deschuyffeleer__2_
Groep S-Bikes Idegem klaar voor vertrek - Deschuyffeleer
 
Editiepajot_halloween_bever_-__deschuyffeleer
Aan de inschrijvingstafel - Foto Deschuyffeleer
 

Als laatste evenement dit seizoen organiseerde fietsclub Klimax voor de zesde keer haar Halloweentochten. Deze editie bracht met 779 - 100 meer dan vorig jaar - een record aantal inschrijvingen op en was dan ook een voltreffer zonder voorgaande. Het moet gezegd dat de weergoden Klimax dit jaar bijzonder gunstig gezind waren. Het werd een heldere hemel met een temperatuur van om en bij de 10° , windstil en zonder enig spatje regen.

Het vernieuwd MTB-parcours deed dit jaar de Kalveer, het Mannenbos, het Mottenkasteel, Tamboer en het Kattenbos aan. Op onverwachte locaties zwaaiden vriendelijke spoken de scepter en deden wonderlijke creaturen menigeen gillen van plezier. Als speciale gast werd Dracula aangeschreven.
 
“Wij maken van Halloween een prettig feest waarbij de mystiek samen met een sportief tintje en een gezellig samenzijn de smaakmakers zijn. Het programma is in de eerste plaats gericht op jongeren en sportievelingen maar is ook bijzonder aangenaam entertainment voor de ouderen”, aldus voorzitter Max Desmecht. “Ook dit jaar wisten bikers en wandelaars uit het verre Blankenberge, Balen, Laarne, Ertvelde en zelfs Knesselare ons te vinden.”
 
Wie de tocht van 30 km biken of 8 km wandelen met succes tot een goed eind bracht werd bedacht met een smakelijke pannenkoek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief