BEVER – Volleybalclub Bever speelt finale

C21

BEVER – Volleybalclub Bever speelt finale

Vc_heren
 

Op paasmaandag 24 maart spelen de  heren van VC Bever de bekerfinale volleybal van Vlaams-Brabant. Deze finale vindt plaats in de sportzaal van Beivoc Humbeek om 17u. Tegenstrever is Lizards Lubbeek-Leuven, die de twee vorige edities wist te winnen.

Volleybalclub Bever staat voor de vierde keer in haar geschiedenis in de bekerfinale. De vorige finales dateren van een tiental jaar terug. In 1997 en 1998 kwam de beker mee naar Bever, in 1999 net niet.
 
Tijdens het seizoen 2000-2001 kwam de herenploeg van Bever even uit in 2de divisie, maar gezien de te kleine sportzaal moest na één seizoen opnieuw provinciaal gespeeld worden.
De huidige kern is quasi volledig samengesteld uit eigen (ex-)jeugdspelers. Onder leiding van huidig trainer-coach Herwig Niels speelde het team vorig seizoen overigens kampioen in 3de provinciale A.
 
Bever staat dit seizoen momenteel op een 2de plaats in 2de provinciale A.
Voor de finale rekent Bever op Cordier Yannis, Demarbaix Thomas, Deneyer Jonathan, Deneyer Samuel, Deschacht Martijn, Deschuyteneer Filip, Doclot Pierre, Mollaert Sven, Pensis Joffrey, Singelé Vincent, Torrekens Wim , Torrekens Ward, Van Weert Ief en Wasteels Michaël.
 
Info : Patrick Cordier 0472/71 30 79
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2008
Godelieve Deschuyffeleer
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief