NINOVE - Schaatspiste aan het Niniaplein

C21

NINOVE - Schaatspiste aan het Niniaplein

2013-12-15_crashed_by_extreme_on_ice_085a
 
2013-12-15_crashed_by_extreme_on_ice_088a
 
2017-10-25_on_ice_ninia_shoppingcenter__4_c_met_frederik_meirlaen__benjamin_adam__en_kim_barb___van_maspoe__en_schepen_alain_triest
 

Vanaf vrijdag 15 december 2017 zal Ninove On Ice weer alle aandacht in Ninove naar zich toe trekken. Vanaf 9u is de ijspiste open voor het grote publiek tot 6 januari. Al zal de eerste week voornamelijk ingenomen worden door de scholen. Reeds meer dan 1200 scholieren tekenden in op het voordeeltarief om met de school eens te komen schaatsen. Ook dat is een record. De organisatie hoopt met de nieuwe ligging nog meer schaatsers over het ijs te krijgen. "Deze locatie was altijd al onze droomlocatie geweest" aldus Kim Barbé van organisator Maspoe. "Door de geplande werkzaamheden aan het Twijnsterplein en het niet innemen van parkeerplaats, konden we voor deze vierde editie veranderen van locatie. De reacties zijn zeer positief en we gaan er ook alles aan doen om dit zo ook te houden."

 

Tijdens de 3 weken ijspiste zullen verschillende activiteiten gepland worden. Meer informatie kan u vinden op de pagina "programma". Volgende activiteiten worden alvast gepland:

  • Show Kevin Van Der Perren
  • Komst van de kerstman
  • Een recreatief ijshockeytornooi
  • Carnaval On Ice
  • Xtreme On Ice
  • Ijsgewenning voor Kids elke zondagmorgen
  • Disco-schaatsen elke vrijdagavond.

Rond de ijspiste zullen verschillende chalets zorgen voor drank en verteer, naast de nodige ambiance. De ijspiste zal 10m breedte en 35m lengte hebben als afmetingen. Dat is een hele verandering ten opzichte van de vierkant van weleer. Er zijn zo 240 paar schaatsen voorzien en een schaatsbeurt (voor onbeperkte tijd) kost 6 euro, inclusief de schaatsverhuur. De opbouw en afbraak van de piste zal op een gigantisch korte periode gebeuren, zodat de marktkramers slechts 3x van plaats dienen te veranderen. 

 

info op www.ninoveonice.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief