Vierde editie van de Maitoshi Kachi Trophy vond plaats in Stedelijke sporthal te NINOVE

Vierde editie van de Maitoshi Kachi Trophy vond plaats in Stedelijke sporthal te NINOVE

2019-02-06_vierde__maitoshi_kachi_trophy__1_a
 
2019-02-06_vierde__maitoshi_kachi_trophy__2_ab
 
2019-02-06_vierde__maitoshi_kachi_trophy__3_a
 

Ondanks een ietwat ongelukkige datum dat samenviel met andere nationale tornooien in de buurlanden, daagden andermaal zowat 400 deelnemers op voor het tornooi.

Uit Nederland werden de prestaties van karate Team Timmermans bijzonder gesmaakt.

De broers Timmermans van het gelijknamige karateteam vonden vlot hun weg naar het podium en verdeelden de ereplaatsen netjes binnen de familie.

Op het tornooi werden ook Trophy’s uitgereikt aan de meest beloftevolle scheidsrechter, aan het karateteam dat zich onderscheidde door hun Fair-Play houding en natuurlijk ook aan het Team dat dat meeste podiumplaatsen wist te verzilveren doorheen de verschillende disciplines.

Voor de organiserende club was het eveneens geruststellend om vast te stellen dat hun jongste en nieuwe talenten er ook in slaagden om zich een weg te banen (of te vechten in casu) naar het podium.

Dat is een bewijs dat de aandacht die tijdens de trainingen wordt gegeven aan het competitieve element, efficiënt is en tot goede resultaten leidt.

Na afloop kreeg KC KACHI veel bemoedigende en lovende woorden voor de organisatie, het vlotte verloop, het respecteren van de vooropgestelde planning en de algemene sfeer van het Tornooi.

Dit was natuurlijk enkel mogelijk door de ontelbare helpende handen, maandenlange voorbereidingen en duidelijke taakverdeling voor elkeen.

Tevreden over het goede verloop, gunt KC Kachi zichzelf nu enkele dagen administratieve rust, maar vanaf aanstaande vrijdag wordt de draad weer opgenomen, te beginnen met een formelen evaluatie van het gebeuren en het zoeken naar eventuele verbeterpunten.

Na de zomervakantie wordt er dan opnieuw gestart met de voorbereidingswerken voor de volgende KC KACHI MAITOSHI TROPHY.

In 2020 is KC KACHI al toe aan de vijfde opeenvolgende editie, en de club wil deze feestelijke lustrum-editie natuurlijk vieren met extra glans en sfeer.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 14 mei 2020
Jacky Delcour | 12 mei 2020
Jacky Delcour | 05 mei 2020
Jacky Delcour | 04 mei 2020

archief