NINOVE - Stad lanceert personeelsmagazine ninove.werkt

NINOVE - Stad lanceert personeelsmagazine ninove.werkt

Dsc_8685
 

Vandaag verscheen het eerste nummer van ‘ninove.werkt’,  het personeelsmagazine van de stad. Bijna 700 collega’s ontvingen het blad dat twintig pagina’s telt en twee keer per jaar zal verschijnen. Met dit blad wil de stad inzetten op verbondenheid tussen alle medewerkers, die in verschillende sectoren actief zijn. De stad wil als werkgever een ‘nice place to work’ zijn waar successen gedeeld worden en er een wij-gevoel leeft, zeker nu de integratie van de stad en het OCMW een feit is.

 

Bij de stad werkt een grote groep administratief personeel. Daarnaast heb je ook een groot aantal technici en arbeiders bij de technische dienst en ongeveer 150 medewerkers in de verpleging en verzorging in woonzorgcentrum Klateringen. Er zijn ook ‘mini-organisaties’ binnen de organisatie, zoals IBO ’t Kadeeken, het cultuurcentrum, de bib … die elk een zeer specifieke werking hebben. Met het magazine wil de stad dat collega’s mekaar en de andere diensten beter leren kennen en mekaar kunnen inspireren.

 

Verbondenheid en betrokkenheid

De lancering van het personeelsmagazine kadert bovendien binnen een breder intern communicatieplan. De belangrijkste doelstellingen in het plan: de stad streeft er naar dat alle medewerkers tijdig op de hoogte zijn van het beleid en de toekomstplannen van de organisatie mee uitdragen. Daarnaast moeten de medewerkers gemotiveerd zijn en blijven binnen de organisatie. Verbondenheid én betrokkenheid zijn daarom dan ook de belangrijkste speerpunten van ninove.werkt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2019
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 30 nov 2020
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 26 nov 2020
Jacky Delcour | 24 nov 2020
Jacky Delcour | 20 nov 2020
Jacky Delcour | 16 nov 2020
Jacky Delcour | 12 nov 2020

archief