NINOVE - #iksteunmijnclub

NINOVE - #iksteunmijnclub

Editiepajot-logo-ninove

Zeker nu de Maand van de Sportclub werd geannuleerd, wil de sportdienst dit jaar de sportclubs extra in de kijker zetten.

 

De coronacrisis heeft nog steeds een grote impact op de sportclubs. Er werden heel wat inspanningen geleverd en er wordt tot het uiterste gegaan om iedereen opnieuw veilig te laten sporten. Daar wil de sportdienst alle sportclubs ontzettend voor bedanken. En wil ze hen ook extra in de kijker (laten) zetten.

 

Clubs in de kijker

De sportdienst roept alle leden van een sportclub op om hun favoriete foto of filmpje van hun sportclub te delen met #iksteunmijnclub! #sporteninninove #sportersbelevenmeer. Zo laten ze zien dat ze aan hun club denken én zetten ze hun club in de kijker. Misschien krijgen ze zo wel extra mensen aan het sporten.

 

Ook de sportdienst wil de clubs in de kijker zetten. Aan de hand van de foto’s en filmpjes met hashtags #iksteunmijnclub!, #sporteninninove en #sportersbelevenmeer zal de sportdienst een ‘sportclub van de week’ in de kijker zetten op de FB-pagina van de sportdienst. Foto’s en filmpjes mogen ook doorgestuurd worden naar sport@ninove.be. Hoe meer zichtbaarheid de clubs krijgen, hoe beter. Want zo werven ze misschien nieuwe leden. En hoe meer zielen, hoe meer (sport)vreugd!

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 26 nov 2020
Jacky Delcour | 24 nov 2020
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 20 nov 2020
Jacky Delcour | 16 nov 2020
Jacky Delcour | 12 nov 2020

archief