NINOVE - Ninoofse carnavalsradio ENKAAVEE gaat zijn eigen weg

C21

NINOVE - Ninoofse carnavalsradio ENKAAVEE gaat zijn eigen weg

2020-10-11_ninoofse_carnavalsradio__1_ab
 

ENKAAVEE gaat namelijk vanaf nu volledig zelfstandig, aan geen radiostation verbonden. En zoals ze zelf zeggen “een beetje eigenwijs, recht deer de deer, energiek en volledig met alle hoeken af zijn eigen weg!”  

 

Een 20-koppige ploeg van alle pluimage, leeftijd, groepen, interesse maar vooral met super veel energie voor het grootste volksfeest, van Ninove en omtrek, gaat aan slag in een nieuwe uitdaging.

 

Er zal vanaf nu maandelijks een themashow op Facebook en later via internet-radio over CARNAVAL gemaakt worden. Met beeld en geluid, interactief, tot the point en vooral met veel plezier en inzet voor alle carnavalisten, van vaste groepen tot publiek, van instanties tot het peper en het zout in de stoet, voor jong en oud, voor iedereen dus.

 

Op 26 september was de vuurdoop, rechtstreeks en live vanuit het oud-stadhuis. Hier werd een overzicht gegeven van alle programma’s die vanaf Drie Koningen tot en met Carnaval dagelijks gaan uitgezonden worden. En dit 7/7 en 24/24, met elke avond live en energieke presentatoren en presentatrices, geheimzinnige gasten, onverwachte optredens en interessante gespreken over vroeger en nu.

 

Op 24/10 staat de volgende live show voor deur, het brainstormen en uitwerken is volop bezig. Ook op de normale opening van Carnaval 11/11 is ENKAAVEE de hele dag online en paraat, en zorgen ze ervoor dat iedereen vanuit zijn zetel, achter zijn computer of vanuit zijn stamcafé of clublokaal alles kan volgen van de vele surprises en onverwachte momenten. Ook zal de Prinsencaemere op deze dag de winnaar van ‘De Ploët’ 2020 bekendmaken.

 

Op 19/12 is er nog een laatste liveshow met een geheim thema, en dan in één rechte lijn door naar Driekoningen om vanaf dan non stop uit te zenden tot Carnaval Ninove.

 

Er zullen enkele speciale programma’s zijn voor de kleintjes, er is ook de Carnavals Cup, waar de carnavalisten het tegen elkaar opnemen in verschillende disciplines, en een kookprogramma met de carnavalisten. 

 

Zeker nu er geen carnaval kan en mag doorgaan, willen ze er voor alle carnavalisten zijn. Om de carnavalsmicrobe niet te verliezen, want een jaar geen carnaval, is een jaar niet geleefd.

 

Er is de medewerking van het stadsbestuur, en van alle instanties en groepen, om hier iets unieks en positiefs van te maken, en hun schouders onder het evenement te steken.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 24 jul 2021
Sam Herremans | 15 jul 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021

archief