Wie zei daar marginaal bundelt verhalen van hoop en geloof in Ninove

C21

Wie zei daar marginaal bundelt verhalen van hoop en geloof in Ninove

Cover_boek_enkel
 
De halve wereld lijkt dezer dagen bezig te zijn met het maken van televisiereeksen, kranten- en tijdschriftartikelen of boeken over Ninove. Maar wat hebben de Ninovieters zelf over hun stad te vertellen? Ben Schokkaert en Luc Barbé en zijn twee geboren Ninovieters, de ene van ’t stad, de andere van den buiten. Zij ervaren dat Ninove een boeiende stad is, met veel (natuur)schoons dat uitnodigt tot wandel- en fietsbeleving, met een fijn sportief en cultureel aanbod, met ondernemers die zich in de kijker werken, met positieve projecten van durvende Ninovieters. Dat illustreren de twee auteurs met dit boek vol verhalen van hoop en geloof. Verhalen die ze de voorbije maanden sprokkelden bij 26 geboren en aangespoelde Ninovieters die geloven dat Ninove een mooie plaats is om te wonen, te werken, te leven. Wie zei daar ‘marginaal’? borstelt een verrassend en caleidoscopisch portret van de Oudste, Stoutste en Meest Wijze der Steden en biedt nieuwe gezichtspunten over Ninove.
 
 
Het boek is uitgegeven bij EPO / Mammoet en kost 25 euro. Het is vanaf 1 september te koop in de boekhandels. Check andere verkooppunten op https://www.facebook.com/people/Wie-zei-daar-marginaal-Verhalen-van-hoop-en-geloof-in-Ninove/
 
 
 
Boekvoorstelling op 30/08
 
Wie zei daar ‘marginaal’? van Luc Barbeì en Ben Schokkaert wordt voorgesteld op vrijdag 30 augustus 2024 om 20 uur in CC De Plomblom (Graanmarkt 12-14, 9400 Ninove) met gastspreker Marc Michils, voorzitter Kom op tegen Kanker.
 

Vrije toegang. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 11 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 sep 2024

archief