Een warme avond op 17 oktober in de Plomblom in Ninove

C21

Een warme avond op 17 oktober in de Plomblom in Ninove

Outlook-b4zbdu3h
Op donderdag 17 oktober organiseren de partners van het Armoede Netwerk Ninove, gecoördineerd vanuit vzw De knoop, een bijzondere avond vol warmte, verhalen en muziek in CC De Plomblom. We doen dit naar aanleiding van de internationale dag van verzet tegen armoede en sociale uitsluiting.
 
Op deze Nocturne presenteren we onze krant ‘De Kaffeegieter’ waarin hoopvolle verhalen van mensen en hun portretten aangevuld werden met de evolutie van onze stad, informatie over de levensdomeinen waarop armoede een verpletterende impact heeft en organisaties die zich engageren om iedereen te laten deelnemen aan onze samenleving.  Met deze krant willen we elke Ninovieter warm maken om te investeren in de sociale cohesie van onze stad, om de verbinding aan te gaan en om respectvol samen te leven.  We doen dit onder meer door elkeen uit te nodigen om samen een tas koffie te drinken.  Elke inwoner van groot Ninove zal een exemplaar in zijn of haar brievenbus ontvangen.
Op de Nocturne zijn de verhalen uit de krant te beluisteren en worden de portretten van deze bijzondere mensen tentoongesteld.  Verder zullen we die avond onze genodigden - onze bondgenoten in de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting - uitnodigen om samen op zoek te gaan naar bijkomende concrete mogelijkheden om de sociale cohesie in onze stad te versterken.
De avond start om 18u met doorlopend folk- en loungemuziek. Om 20u stellen we officieel de krant voor, gevolgd door een Café Chantant met het Fenikskoor.  De warmte van vuurkorven en verse pompoensoep vervolledigen de avond.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 okt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief