GALMAARDEN - Momenteel staan er drie cafés te koop en nu maar hopen op betere tijden

GALMAARDEN - Momenteel staan er drie cafés te koop en nu maar hopen op betere tijden

Colpaert_galmaarden_commando_2__kopie_
Café Commando staat al een tijdje te koop. - Foto Marc Colpaert
 
Waarschijnlijk zelden voorgevallen, maar momenteel staan er zomaar eventjes drie cafés te koop in Galmaarden. Dat de horeca al weken dicht is, is natuurlijk geen goede zaak, want blijkbaar zijn er momenteel niet veel kopers op zoek naar zo een handelspand. Andere panden vliegen dan weer als zoete broodjes de deur uit. 
 
 
Het ondertussen gesloten café De Commando in het centrum van Tollembeek staat al een tijdje te koop voor een bedrag van 335.000 euro. Eind 2018 sloot Marcella Hauters de deuren van haar café, omdat de zaak ging verkocht worden. Het handelspand met woning wordt verkocht door Landmeter Desmecht Peter uit Galmaarden.  
 
Het laatste café met woning in het gehucht Sint-Paulus in Galmaarden staat te koop voor 255.000 euro, bij de immo-makelaar Geert Broodcoorens(Groep BG) uit Galmaarden, kan men alle info vinden. Sinds kort heeft café Sint-Paulus in het gelijknamige gehucht de deuren gesloten. Door deze sluiting verdwijnt tevens het laatste café in dit gehucht
 
 
Tenslotte op de top van de Bosberg in Galmaarden staat het multifunctioneel bedrijfsgebouw, met eetcafé El Faro, woning en met veel extra's, te koop bij Q Spot voor 1.400.000 euro. "Het is een beetje stil rond de verkoop van cafés, wat natuurlijk normaal is, want wie vandaag een pand als investering wilt kopen en er dadelijk rendement wilt uithalen, dan is dit momenteel niet mogelijk. Toch zie ik mogelijkheden als binnenkort de horeca terug de deuren mag openen", laat een makelaar ons weten.
 
Al deze panden kan men terugvinden op de websites van de verkopers of op www.immoweb.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021

archief