GERAARDSBERGEN - Kom even proeven van een lekkere whisky

C21

GERAARDSBERGEN - Kom even proeven van een lekkere whisky

A_geraardsbergen_whisky
 
De zomer is nog lang en we hebben het 19de seizoen in het bestaan van Glen Tanera nog maar pas afgesloten. Maar stilzitten doen we niet, en al zeker niet als het op whisky aankomt! Dus lassen we net als vorig jaar een “tussendoortje” in door op vrijdag 5 augustus e.k. een gezapige initiatietasting te verzorgen in de Toucan Bar (www.toucanbar.be), gelegen in de tuinen van Priorij Hunnegem (Gasthuisstraat 100/104 te Geraardsbergen).
 
Vanaf 20u zullen voorzitter Toni en erevoorzitter Dirk er aan de hand van 4 verrassende single malts het productieproces van whisky doorlopen én u de kneepjes van het nosen en tasten meegeven, dit alles uiteraard doorspekt met de nodige anekdotes en wetenswaardigheden en begeleid met een informatieve PowerPointpresentatie.
 
Zomer… sfeer… gezelligheid… genieten van lekkere drams in een uniek kader… Wees erbij en schrijf je alvast in via inschrijvingen@toucanbar.be. Leden betalen €19, niet-leden €22. Geen overschrijving deze keer, afrekenen doe je ter plaatse. Hopelijk tot dan!

PS: Check ook onze website www.glentanera9500.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 30 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief