GERAARDSBERGEN - Beleef jij ook de herfst in De Helix

C21

GERAARDSBERGEN - Beleef jij ook de herfst in De Helix

Foto_colpaert_natuur_tentoon_bos_2__kopie_
Genieten van de natuur, illustratiebeeld foto Marc Colpaert
 
Er is deze herfst heel wat te beleven in De Helix! Een wandeling rond 'Week van het Bos', meer leren over het leven en de biodiversiteit tijdens een wandeling 'Leven in het bos', stilstaan bij de stilte tijdens onze Stiltewandeling én maar liefst 3 open zondagen. Voor de kleine natuurliefhebbers is er ook de Educatieve kinderworkshop 'Heerlijke herfst', maar opgelet; die is al bijna volzet.
 
Symposium ecosysteemdiensten in Vlaanderen
Op 3 oktober 2023 vindt het 'Symposium ecosysteemdiensten in Vlaanderen' plaats in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel. De Helix, Duurzaam Educatiepunt is er vertegenwoordigd met een pitch over het project 'Dealen met water' en met een interactieve sessie rond 'Plan Bij, gesneden koek voor natuurambassadeurs'. Deelname is gratis, maar inschrijven is nodig.
 
Neem deel aan de fietstocht 'Dealen met water' voor eind oktober

Nog tot eind oktober kan je deelnemen aan de fietstocht 'Dealen met water' in Geraardsbergen, waar je dankzij 10 verschillende informatieborden meer te weten komt over wateroverlast en droogte. Met ludieke podcasts en een opdrachtenboekje ontdek je de belangrijkste oorzaken en gevolgen van wateroverlast en droogte, en leer je hoe je zelf een verschil kan maken. Er is ook een wedstrijd verbonden aan deze fietstocht. Deelnemen kan nog tot eind oktober. Meer informatie op de website van De Helix. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief