Kom bloed geven in Galmaarden en neem een vriend of vriendin mee want alles is leuker met 2

C21

Kom bloed geven in Galmaarden en neem een vriend of vriendin mee want alles is leuker met 2

Editie_galmaarden_galmusant_4__kopie_
Kom bloed geven.- Foto Marc Colpaert
 
De vrijwillige Bloedgevers uit Galmaarden organiseren op donderdag 30 mei tussen 17u00 en 20u30 een bloedafname  in het Baljuwhuis in Galmaarden. Er loopt die dag een speciale actie de donordate, wie die dag een vriend of vriendin meeneemt om ook bloed te geven, krijgt een belevenisbon.  Je krijgt bij je registratie aan de balie de reguliere dank-u- of transportbonnetjes. Daar bovenop krijgen jullie samen één belevenisbon voor twee bij jullie registratie. Jullie moeten je met twee aanmelden om de bon te ontvangen. De belevenisbon wordt enkel per twee uitgedeeld. Deze bon kan je spenderen aan een gezellig bioscoopbezoek bij Kinepolis, hartige lekkernijen doorheen Benelux, fijne uitstapjes zoals een historisch boottochtje in Gent en zo veel meer!
 
Inschrijven kan online via het donorportaal van het Rode Kruis of telefonisch op het gratis nummer 0800/777 00. Breng je ID-kaart en een nieuwe donor mee. Jullie beiden ontvangen dan een extraatje van het Vlaamse Kruis. Benieuwd? Kom dan zeker langs.
 
Zoals steeds word je hartelijk ontvangen door de bloedgevers in Galmaarden en krijg je na afloop van je donatie een hapje en een drankje om weer op sterkte te komen.

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief