Werken in de Statiestraat in Tollembeek bijna achter de rug

C21

Werken in de Statiestraat in Tollembeek bijna achter de rug

20240528_143655
Werken bijna achter de rug.- Foto Marc Colpaert
 
In de Statiestraat in Tollembeek zijn de werken bijna achter de rug, het einde van de tunnel is in zicht, en daar zullen de bewoners en omwonenden, best tevreden mee zijn. Waar tal van mensen niet zo blij mee zullen zijn, is dat er niet zoveel parkeerplaatsen zijn, zeker in het begin van de Statiestraat. Er waren blijkbaar meer parkeerplaatsen voorzien, zo vertellen ze ons.
 
Normaal moesten de werken in april achter de rug zijn, maar door het slechte weer en nog tal van andere zaken zijn we vandaag bijna eind mei en zijn de werken nog niet volledig afgelopen in de Statiestraat. Ondertussen werd de toplaag asfalt al geplaatst en ook de belijning werd getrokken. En, hiermee wordt het ook duidelijk dat het aantal parkeerplaatsen, in de eerste helft van de Statiestraat met moeite 11 plaatsen is. 
 

Aangezien vandaag twee of drie wagens per gezin geen uitzondering meer zijn, vragen wij ons af waar al die mensen hun wagens gaan kunnen plaatsen. Zeker nu er parkeervakken getrokken zijn, is het niet meer mogelijk om zomaar overal de voertuigen te parkeren, wat zorgde voor heel wat hinder voor het doorgaand verkeer. Wordt vervolgd. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 okt 2024

archief