Terug een inbraakpoging in het lokaal van de schutters in de Baljuwtuin

C21

Terug een inbraakpoging in het lokaal van de schutters in de Baljuwtuin

1000007048
Ingezonden foto
 
Gunter Niels, voorzitter van boogschuttersclub Willem Tell, vertelde ons dat er alweer een poging tot inbraak en vandalisme is voorgevallen aan het lokaal van de schutters in de tuin van het Baljuwhuis. Alsook werd er graffiti aangebracht.  Het is wel zo dat de pas vernieuwde tuin van het Baljuwhuis de laatste weken het mikpunt is van vandalisme (grote graffiti, glasscherven op de kinderspeeltuin, enz)
Vorig jaar ongeveer rond dezelfde tijdsperiode was er ook vandalisme, hierbij zijn toen via de openingen die gemaakt zijn 3 bogen ontvreemd. Aangifte werd gedaan bij politie en gemeente, verder gevolg werd hier echter niet aan gegeven. 

Afgelopen zondagavond was er bij het afsluiten van de kantine niets die deed vermoeden dat er opnieuw vandalisme zou gebeuren. Wanneer we vandaag echter rond 5u30 samenkomen voor een gezellige namiddag boogschieten dienen we vast te stellen dat de planken achteraan de kantine stuk geslagen zijn , men gepoogd heeft de 2de laag bescherming zijnde de binnen beplanking kapot te slagen met boomstronken die ter plaatse zijn blijven liggen. Hierbij is zowel de frigo als de microgolf kapot geslagen. Hopelijk wordende dadersvlug gevonden want it begint steeds meer een probleem te worden. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief