Guido Debleser is al 50 jaar voorzitter van wielerclub GALMAARDEN SPORTIEF

C21

Guido Debleser is al 50 jaar voorzitter van wielerclub GALMAARDEN SPORTIEF

B53c0d88-d14c-4238-92c1-e1617f1b69d0
Guido Debleser. Ingezonden foto
Guido Debleser uit Galmaarden is al 50 jaar voorzitter van de wielerclub Galmaarden Sportief en hoopt dit nog enkele jaren vol te houden. Geert Broodcoorens uit Galmaarden werd ere voorzitter van de wielerclub. In hun lokaal café Felix was het tijd voor een feestje.
 
Guido begon interesse te tonen in de wielersport toen Freddy Moeremans uit Galmaarden, de  zoon van de cafébaas van De Roskam van start ging met wielrennen , dit in de beginjaren '70. Hij had de smaak goed te pakken, want 50 jaar later is Guido nog steeds een vaste waarde in het wielergebeuren in de streek.
 
 

In 2023 kreeg Guido Debleser de prijs van laureaat voor Sportverdienste. De door iedereen gekende Guido, ooit meer dan 50 jaar geleden nog Pauwel, moest eerst even slikken want dat had hij niet zien aankomen. Guido is al jaren een vaste waarde met alles wat met wielersport te maken heeft, hem voorstellen is dan ook niet echt nodig. Hij is al jaren de voorzitter van Galmaarden Sportief, nu dus 50 jaar een halve eeuw lang, en organiseerde tal van wielerwedstrijden zoals 30 jaar lang de wielerronde Zellik-Galmaarden.  Van harte proficiat. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief