Laatste artikels van Halle

C21

Halle versoepelt mondmaskerplicht vanaf morgen 22 juni

Img_5421
 

 -Halle versoepelt vanaf dinsdag 22 juni de mondmaskerplicht. Dat heeft de lokale veiligheidscel vanmorgen beslist. . Dat betekent dat je nog steeds een mondmasker op zak moet hebben en moet dragen wanneer het druk wordt en je geen 1,5 meter afstand kan bewaren. Ook op markten, tijdens de braderie dit weekend en op alle andere evenementen blijft een mondmasker verplicht. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 jun 2021
Marc Sluys
 

Weekend zonder alcohol in PZ ZENNEVALLEI

Beloofd
 

 De federale wegpolitie kondigde eerder al het weekend zonder alcohol aan. Samen met de campagnes ‘beloofd’ en andere BOB-campagnes wordt deze doelstelling tevens sterk onderstreept. Afgelopen weekend werd nog maar eens bewezen hoe broodnodig het blijft om te sensibiliseren en te controleren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 jun 2021
Marc Sluys
 

Ladies’ Circle HALLE deelt geld uit en gaat op zoek naar nieuwe goede doelen

20210616_220808
 

 Ladies’ Circle Halle, een service club voor jonge vrouwen, organiseert elk jaar verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Ondanks het moeilijke Corona jaar, slaagde de club er in om met de opbrengst van een kerstrozen- en paaschocolade verkoop een bedrag van €2.500 te verzamelen voor ‘De Pionier’, een afdeling van Zonnelied vzw in Gooik.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 jun 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

HALSE radio Victoria (105.2) pakt uit met pop-upstudio in winkelstraat

20210616_205826
 

 De Halse radio Victoria 5105.2) heeft één van de leegstaande winkelpanden in het centrum van Halle omgetoverd tot een pop-upstudio. De komende twee weken plant het team van Victoria een hele reeks live-uitzendingen vanuit die toffe gelegenheidsstudio. Je vindt de studio aan het begin van de Basiliekstraat vlakbij de Grote Markt, naast Den Dragée, één van de bekendste koffiebars en tea-rooms uit de streek. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 jun 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Russische Poppetjes het nieuwe misdaadboek van Jos Pierreux

Russiche_poppetjes_def_kaft
 

 Jos Pierreux uit Pepingen brengt met zijn nieuwe boek Russische poppetjes opnieuw een spannende misdaadroman op de markt. Het verhaal speelt zich naar gewoonte af in Knokke. Jos verdeelt zijn tijd immers tussen verblijven in Halle en de kuststad.   In China steekt een onbekend virus de kop op: corona. Eerst reageert het Westen lacherig tot Europa eindelijk in de gaten krijgt dat het ernst is. Een pandemie kondigt zich aan, het land stevent af op een lockdown. In die almaar benauwendere sfeer is het voor de Knokse politie moeilijk werken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 jun 2021
Marc Sluys
 

Leer ook Kunst buiten de grenzen van de gemeenten kennen

Cd3afe7508754cb381b24270178c0a06
 

In deze bijzondere tijden, waarin cultuur zichzelf voortdurend opnieuw moet uitvinden om te blijven bestaan, verandert KUNSTEN BO(!)S DES ARTS zijn formule en wordt het een seizoen KUNSTEN. i

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 jun 2021
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 

De Halse Braderie is terug van weggeweest. Gratis parkeren

Img_5677
 

 Uiteraard vallen er ook tijdens deze Braderie bij zowat alle handelaars uitzonderlijke koopjes te doen. 

Voor deze toch wel bijzondere 2021 editie hebben we echter kinderen als thema gekozen, we zitten immers met ons allen al lang genoeg binnen. Ter ondersteuning van de Braderie trakteert het Halse Stadsbestuur gedurende de volledige Braderie op OVERAL GRATIS Parking ! 

Je hoeft dus niet op donderdag, vrijdag noch op zaterdag te betalen. 

Wat mag je verwachten ?

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 jun 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 

HALLE - De Halse Braderie is terug van weggeweest 24 - 25 - 26 en 27 juni

Image1-3

Uiteraard vallen er ook tijdens deze Braderie bij zowat alle handelaars uitzonderlijke koopjes te doen. Voor deze toch wel bijzondere 2021 editie hebben we kinderen als thema gekozen, we zitten immers met ons allen al lang genoeg binnen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 jun 2021
Sam Herremans
ingezonden
 

Rode Neuzen budget besteed aan teamteachingproject in HHC HALLE

Persbericht_kopie_2
 

In het Heilig-Hart & College te Halle staan in 1B twee of drie leerkrachten in voor de hele groep(max. 26) leerlingen. Het doel van teamteaching is differentiëren en remediëren op maat van elke leerling en direct inspelen op specifieke noden van de leerling.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 jun 2021
Sam Herremans
ingezonden
 

HALLE - Een viergeslacht in Lembeek

Img_3905
 

Op 12 mei werd Mila geboren, lief klein schattig dochtertje van Laetitia Verbeck en Julien Vanbellingen, 2 Bollies wonend in lembeek en nu een 3de bollietje erbij. De hele familie is super blij.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 jun 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 09 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 05 jun 2021
Marc Sluys | 26 mei 2021
Marc Sluys | 26 mei 2021

archief