Laatste artikels van Halle

HALLE – Kapsalon ‘Hair Point ‘ opent twee dagen de deuren voor kankerpatiënten.

Haar_1
Zaakvoerster Annie Dedoncker samen met Orpiné, Assia en Tiny. (Foto's Emile Devogeleer
 

 Met de slogan ‘ 2 days of magic inside ‘ ontvangt kapsalon Hair Point op de August Demaeghtlaan in Halle, twee dagen kankerpatiënten om hun te laten voelen dat ze niet alleen zijn. In samenwerking met het Sint Mariaziekenhuis en Daisy Schoonjans van Ritch Europe willen zij vrouwen die kanker ondergaan, maar ook vrouwen die genezen zijn van kanker, gedurende deze twee dagen samenbrengen en hen verwennen met een gratis knipbeurt en make up sessie, het ziekenhuis zorgt voor de gezonde voeding en met een psycholoog en diëtiste.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

S.K. PEPINGEN - HALLE gaat met 1-3 de boot in tegen K. Sint –Eloois-Winkel.

Sk_1
Foto's Emile Devogeleer
 

 Ook tijdens deze thuiswedstrijd kon de fusieploeg SK Pepingen Halle de drie punten niet thuis halen. Het waren de bezoekers uit West Vlaanderen die in de eerste 45 minuten de wedstrijd bepaalde en de meeste kansen afdwongen, met succes in minuut 9 kon Aaron Vandendriessche op hoekschop de score openen 0-1 voor de bezoekers. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

HALLE – Open Belgisch kampioenschap Gillesklompen gooien groot succes

Gilles_1
Foto's Emile Devogeleer
 

 Voor het tweede jaar organiseerde de Gilles en Pierrots van Groot Halle het open Belgisch Kampioenschap Gillesklompen gooien op het kaatsplein in Buizingen.Dit nieuw evenement van de Gilles van Groot Halle ( eerst is er de klompenwijding met cognac voor Carnaval Halle ) werd bedacht door enkele leden van de vereniging, eerst werd er gedacht aan appelsienen gooien maar dit leek niet verantwoord en werd er op het idee gekomen om afgedankte klompen zo ver mogelijk in een grote roos met punten te gooien. De klomp dient met de voet in de roos met punten ( zoals een darts bord ) gebracht te worden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

HALLE – Middeleeuws kamp streek neer in het Mariahof

Maia_8
Foto's Emile Devogeleer
 

  Naar aanleiding van het jubileumjaar Halle 750 jaar Mariastad organiseerde de KWB Buizingen in samenwerking met KWB Halle Sint-Martinus, de broederschap van OLV van Halle en de Stad Halle een echt middeleeuws ridderkamp in het Mariahof.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

FP HALLE-GOOIK wint eerste thuiswedstrijd tegen Malle-Beerse met 11-2

Fp_halle_gooik
EP

 FP Halle-Gooik kreeg voor de eerste thuiswedstrijd Malle-Beerse op bezoek. Halle-Gooik begon verschroeiend en Dujacquier fusilleerde de bezoekende doelman bij de 1-0. Rahou liep heel het veld over en trapte dan staalhard in de kruising. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Felix Merckx
Ep
 

Stad HALLE engageert zich als Vredesweekgemeente

Vrede
Foto Olaf
 

 Tijdens de Vlaamse Vredesweek, die loopt van 21 september 2017 tot en met 2 oktober 2017 hangt Halle de vredesvlag aan het stadhuis uit. De Vlaamse Vredesweek komt er elk jaar op initiatief van Pax Christi Vlaanderen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Felix Merckx
Foto Olaf
 

HALLE - Voor de hofmaarschalken begint het carnavalsseizoen

Hofmaarschalken_bewerkt-2
Ingezonden foto
 

 De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle VZW begint een nieuw carnavalseiuzoen. Omdat de vereniging opnieuw voor een druk maar spetterend seizoen staat, is een goede nachtrust van cruciaal belang. De Orde organiseert voor de tweede keer een infosessie "Gezond slapen ook voor u!”

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

Wonen en werken in de Zennevallei: tentoonstelling en rondrit door LEEMBEEK

Halle
EP

 In het Project Zennevallei werken de gemeenten en de provincie onder andere samen aan het opwaarderen van enkele sterk verouderde bedrijventerreinen. Welke plannen en ideeën zijn er? Hoe gaan we om met wonen en werken? Je ontdekt het in de tentoonstelling Wonen & Werken in de Zennevallei. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Felix Merckx
ep
 

HEMA HALLE is verbouwd naar internationale winkelconcept

Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / Personeel fier op hun nieuwe winkel
 

HEMA bouwde het filiaal in de Basiliekstraat om naar het voorbeeld van haar internationale winkels. Dit winkelconcept ontwikkelde HEMA voor steden als Barcelona, Parijs en Londen en bleek zo’n succes dat het nu ook in Nederland, België en Luxemburg wordt uitgerold. Het belangrijkste verschil zit hem in het overzichtelijker maken van het aanbod door het in te delen in werelden. Vrijdag vond een feestelijke opening plaats voor de klanten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

BEERSEL/REGIO Vzw Zot van Beersel organiseert zijn 3de retro fuif

Editiepajot_bart_devill___fuifzvbeersel_2017
Foto Devillé
 

 Op zaterdag  7 oktober 2017 organiseert vzw Zot van Beersel voor de derde maal zijn  ‘Do You Love The 80’s Party’ in het  DOC te Alsemberg.   Nieuw dit jaar is dat er op algemene aanvraag ook the 70’s  bij betrokken worden. De nieuwe naam  wordt dan ook “Do You Love the 70’s and 80’s “.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Felix Merckx | 21 sep 2017
Olaf Feldberg | 20 sep 2017
Emile Devogeleer | 20 sep 2017
Elsie De Greef | 19 sep 2017
Felix Merckx | 19 sep 2017
Emile Devogeleer | 18 sep 2017
Olaf Feldberg | 17 sep 2017
Felix Merckx | 17 sep 2017
Felix Merckx | 16 sep 2017

archief