Laatste artikels van Halle

C21

Terugblik op een veilige, plezante en alweer onvergetelijke editie van Carnaval HALLE

Carnaval2023_2
 

 Om 5 uur 30 weergalmden de laatste liedjes nog door de geluidsboxen. De laatste danspasjes werden gezet op de muziek ‘Zakken, zakken …’ en ‘Van links, van links … en met z’n allen weer naar rechts… tatadatatada…’. Na letterlijk lekker te zijn doorgezakt was het, voor de vele Hallenaren en sympathisanten, om 6 uur tijd om de dolle driedaagse af te sluiten en huiswaarts te keren. 


 

Klik hier om meer te lezen

 
21 mrt 2023
Marc Sluys
 

Carnavalisten HALLE vieren in gezellige en uitbundige sfeer, hulpdiensten beleven rustige nacht

Halle_car_veiligheidsdorp
 

 De tweede carnavalsnacht in Halle zit er op. De feestpleinen liepen opnieuw helemaal vol met carnavalisten die er samen een groot feest van maakten. Grote incidenten bleven uit en de hulpdiensten beleefden een rustige nacht.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mrt 2023
Marc Sluys
 

Zondagstoet trekt door de stad HALLE zonder grote incidenten, de opkomst was bijzonder groot!

Dsc_9383
 

 De zondagstoet heeft de stad veroverd en onze carnavalsverenigingen en hun praalwagens hebben geschitterd. De opkomst was enorm. Tienduizenden toeschouwers genoten van het spektakel. De kijklustigen stonden, rijen dik, van op Sint-Rochus, langs het Stationsplein, de Vandenpeereboomstraat tot op Nederhem.
We wensen iedereen nog een fijne lichtstoet en carnavalsnacht toe! Te bekijken via www.radiovictoria.be - gruuteMet TV en Ring Tv 

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 mrt 2023
Marc Sluys
© Devogeleer Emile
 

Inval in HALLE levert 1,7 kg cannabis op

Persbericht_2023_03_17_bijlage_vangst_cannabis
 

 Bij een inval in een appartement gelegen in het centrum van Halle, kon de lokale politie maar liefst 1,7 kg cannabis aantreffen. Dit betreft een straatwaarde van om en bij de 17 000 euro. Het appartement bevond zich boven een leegstaande handelszaak. Op basis van speurwerk, ontdekte de lokale recherche twee locaties in de binnenstad van Halle waarbij cannabis werd verkocht vanuit de woning. Zo bleek een grote voorraad cannabis te zijn aangelegd om te verkopen tijdens carnaval, waarop de lokale recherche van de politiezone Zennevallei besloot om de dag voor carnaval binnen te vallen, om op die manier het druggebruik tijdens carnaval aan banden te leggen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 mrt 2023
Marc Sluys
 

Verslag veiligheidsdiensten eerste carnavalsnacht HALLE

Carnaval
 

 De eerste carnavalsnacht van Carnaval Halle zit erop! Zaterdagmiddag waren er al veel bezoekers op de been. De enkele regenbuien later op de avond lieten de vele feestvierders duidelijk niet aan hun hart komen. De feestpleinen Grote Markt, Beestenmarkt, Cardijnplein en Maandagmarkt stonden afgeladen vol. Rond middernacht waren er naar schatting zo’n 15.000 carnavalisten op de been.

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 mrt 2023
Marc Sluys
 

Marleen Praleen is meter van Kleine Vaantjesboer

Praleen_kleine_vaantjes
 

Met wat vertraging, door een hevige regenbui, werd de kleine  Vaantjesboer op de Beestenmarkt in Halle zaterdagavond aangekleed. Marleen (Praleen) Vanvolsem werd de gelukkige meter van het kleine standbeeld. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mrt 2023
Marc Sluys
 

Carnaval HALLE vanuit veiligheidsdorp

Img_7405
 

 Het veiligheidsdorp in het Heilig Hart&College is tijdens Carnaval Halle een belangrijke locatie voor de hulpverleners. Ze volgen van hier uit de situatie in de feestzone op de voet.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mrt 2023
Marc Sluys
 

Het Europaprinsenpaar bezoekt de Halse scholen

336867818_180507998071297_1402023349706000748_n
 

 Naar aanleiding van carnaval Halle bezoekt het Europaprinsenpaar en hun hofmaarschalken Bernard en Cédric de Halse scholen Don Bosco Halle en Basisschool Beukenbos en dit samen De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle vzw. 
Het Europaprinsenpaar Werner I en Natacha I had voor de leerlingen een vitaminerijke snack mee… katoenen zakken vol lekker fruit van lokale telers uit de Zennevallei. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 mrt 2023
Marc Sluys
 

Snelheidscontrole schoolomgeving BREEDHOUT blijkt niet onterecht

Politie_zone
 

 Na verschillende klachten van ouders over de verkeersveiligheid in de schoolomgeving van Breedhout, voerde de dienst Verkeer een snelheidscontrole uit op de Lenniksesteenweg. 


 

Klik hier om meer te lezen

 
17 mrt 2023
Marc Sluys
 

Billie Yoga & Pilates studio opent deuren op 1 april

Scherm__afbeelding_2023-03-17_om_15
 

 Billie Yoga & Pilates studio is ondertussen al 5 jaar een vaste waarde in Halle. We zijn blij om jou te mogen uitnodigen op de opening van 'Billie Health', onze nieuwe, multidisciplinaire praktijk.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 mrt 2023
Marc Sluys
 
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 mrt 2023
Marc Sluys | 16 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 mrt 2023

archief