Laatste artikels van Halle

Willy Sommers te gast in "Bloed, Zweet & Tranen" op Stadsradio Halle.

Willy___kris
Ingezonden foto
 

 Maandag, 18 december komt Kris Baert met zijn sportprogramma 'Bloed, Zweet en Tranen' naar buiten. Het team van Stadsradio Halle ontvangt dan Willy Sommers in Sportcafé De Bres. Iedereen is welkom. De inkom is GRATIS.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 dec 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

HALLE – Winnaars fotozoektocht van de Halse Seniorenweek

Fotowrdstrijd
Foto Emile Devogeleer
 

 Tijdens de week van 20 tot 24 november organiseerde de Halse Seniorenraad in samenwerking met de Stad Halle, de Halse ouderenverenigingen en diverse organisaties hun vierde Seniorenweek. Met de Seniorenweek wil men zoveel mogelijk 60-plussers samenbrengen en hen enkele aangename dagen bezorgen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 dec 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer en archief Felix Merckx
 

HALLE - Afvalinzameling Kruiskensheide opnieuw huis-aan-huis geplaatst

Intradura
EP

 Het afval van de inwoners van de Kruiskensheide wordt vanaf morgen, woensdag 13 december opnieuw huis-aan-huis opgehaald!Door de laattijdige berichtgeving wordt het afval aan de tijdelijke ophaalpunten deze week ook nog opgehaald. Let op! Vanaf woensdag 20 december is dit niet meet het geval.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 dec 2017
Felix Merckx
ep
 

HALLE - Aanpassingen aan circulatieplan ‘Ademruimte voor Sint-Rochus’ na evaluatie

Rochus_1
Foto Felix Merckx

 De stad Halle heeft het circulatieplan ‘Ademruimte voor Sint-Rochus’ geëvalueerd.    De vele reacties en voorstellen van de inwoners, aangevuld met metingen, vormden de basis voor deze evaluatie. Eind augustus trad het plan ‘Ademruimte voor Sint-Rochus’ in werking. Dat plan wil van de Sint-Rochuswijk een leefbare wijk maken waar het aangenaam en gezond is om te wonen, waar veilige schoolomgevingen een prioriteit zijn en waar fietsers en stappers zich op een comfortabele en veilige manier door het verkeer kunnen bewegen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 dec 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 

HALLE - X-MAS concert met ADM Big Band

Adm_x-mas_20171223
EP

 Een schitterende locatie, een uniek decor, gezellige sfeer en prachtige kerstmuziek gespeeld door een knallende big band... Dit zijn dé ingrediënten om van het kerstconcert van de ADM Big Band, onder leiding van sax virtuoos Philippe Leblanc, opnieuw een topavond te maken op 23 december

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 dec 2017
Felix Merckx
Ep
 

HALLE - Hoera, einde werken fase 1 aan de St. Rochuskerk in zicht! Alleluia

Rochuskerk
Ingezonden foto
 

 Adieu het vallend gedruis van het afbraakmateriaal , adieu het neerdwarrelend stof en de waterinsijpelingsproblemen voor de omwonenden en de bezoekers van de Sint-Rochuskerk 2017 zal gekenmerkt worden als het jaar waarin de buitenbekleding van deze parochiekerk volledig vernieuwd werd .

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 dec 2017
Felix Merckx
Ingezonden
 

HALLE – ‘Halle zingt voor het goede doel’ schonk 1350 euro aan ‘Kom op tegen kanker’.

Sax_1
Foto Emile Devogeleer
 

  Op zaterdag 16 september 2017 organiseerde de HKV De Fleerfluiters in samenwerking met de Saffoxy band en Stadsradio Halle een liedjescarousel “ Halle zingt voor het goede doel” in CC ‘t Vondel in Halle.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

Hoge onderscheiding voor Algemeen ziekenhuis Sint-Maria HALLE

Ziekenhuis
EP

 Het Algemeen Ziekenhuis Sint Maria te Halle kan voortaan met trots het NIAZ accreditatielabel voeren (NIAZ: Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg). Dit  internationale kwaliteitslabel wordt uitgereikt aan ziekenhuizen die hebben bewezen  dat hun processen zo zijn georganiseerd dat zij op continue kwaliteitsvolle en patiëntveilige  wijze handelen met een cultuur gericht op voortdurende verbetering van kwaliteit en  borging van de doorgevoerde verbeteringen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2017
Felix Merckx
Ep
 

HALLE - Bestrijding wateroverlast in LEMBEEK: stand van zaken

Werken
EP

 De werken in de Kruiskensheide zijn goed gevorderd. Het gescheiden rioleringsstelsel en alle mogelijke huisaansluitingen zijn gerealiseerd. De boordstenen zijn er geplaatst en de aanleg van de voetpaden is goed gevorderd. Ook het gescheiden rioleringsstelsel in de Steengroefstraat is aangelegd. De huisaansluitingen worden hier momenteel ingepland. De planning voor de werken in de Vredelaan is gewijzigd. Men start er de rioleringswerken na het winterbouwverlof (22 december tot en met 8 januari).

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2017
Felix Merckx
ep
 

Ambachtelijk kerstmarktje bij Winespot in HALLE

Editiepajot_halle
Foto Elsie De Greef / Op de binnenplaats staan drank- en hapjesstanden
 

Dit weekend is het kerstmarkt in en rond de degustatieruimte van Winespot op de Lenniksesteenweg 519 in Breedhout / Halle. Op de binnenplaats stonden drank- en hapjesstanden waaronder ‘My Portuguese Friends’ met Portugese delicatessen...maar er was ook cava, warme chocomelk, pannenkoeken, wafels enz.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 dec 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 

Meer Nieuws

Emile Devogeleer | 09 dec 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 07 dec 2017
Emile Devogeleer | 06 dec 2017
Emile Devogeleer | 06 dec 2017
Felix Merckx | 01 dec 2017
Elsie De Greef | 30 nov 2017

archief