HALLE - Nieuwe inwoners krijgen rondrit

C21

HALLE - Nieuwe inwoners krijgen rondrit

Dsc_0013
 
Dsc_0012

Zowat 1.000 gezinnen kwamen zich het afgelopen jaar in Halle vestigen. Dat betekent zeker niet dat Halle groeit met evenveel nieuwe inwoners, want ook heel wat inwoners verlaten Halle.
De nieuwe inwoners konden luisteren naar een toespraak van burgemeester Pieters, beleefden een rondrit door Groot-Halle en genoten van een glaasje achteraf.

Burgemeester Pieters zag heel wat redenen om in Halle te komen wonen. 
‘Halle is een streek die heel wat te bieden heeft. Er is niet  Halle zelf, maar ook de omgeving met het Coloma kasteel in Sint-Pieters-Leeuw, het kasteel van Gaasbeek, het procinciaal domein in Huizingen.”, vertelt burgemeester Pieters.
Hij herinnerde de nieuwe Hallenaren er ook aan dat in Halle het voertaal het Nederlands is en dat er rond Halle een Groene Gordel is.
Voor Pieters is Halle een veilige stad. De criminaliteit is laag maar toch zijn er ernstige diefstalproblemen in woningen en auto’s.

Hij waarschuwde de nieuwe inwoners dat er een streng parkeerbeleid wordt gevoerd en dat er twee tot drie dagen per week snelheidscontroles worden gehouden. Een gewaarschuwd inwoner is er volgens Pieters altijd twee waard. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2008
Marc Sluys
Nand Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 19 mrt 2023
Marc Sluys | 18 mrt 2023
Marc Sluys | 16 mrt 2023

archief