Samenwerking gemeente PEPINGEN en Cultuurcentrum 't Vondel in HALLE

C21

Samenwerking gemeente PEPINGEN en Cultuurcentrum 't Vondel in HALLE

Editiepajot_cultuur_pepingen_foto_merckx
 

In het Cultuurbeleidspian Pepingen 2008-2013 wordt bijzondere aandacht besteed aan het verder uitbouwen van een gevarieerd cultuuraanbod voor de inwoners. Aansluiten bij een groter cultuurcentrum is een uitstekend middel om dit doel te bereiken. Daarom gaat Pepingen een samenwerking aan met het Cultuurcentrum ‘t Vondel te Halle. De Pepingse Cultuurdienst wordt namelijk het plaatselijke verkooppunt voor Cultuurbonnen van CC ‘t Vondel.

Met deze Cultuurbonnen kunnen de inwoners van Pepingen toegangskaartjes voor voorstellingen in CC ‘t Vondel kopen. Pepingenaren kunnen het aantal bonnen kopen nodig voor één voorstelling, of meerdere indien gewenst. Elke bon heeft een waarde van 4,5 €. Als extra toemaatje krijgen Pepingenaren voor een aantal geselecteerde voorstellingen goede zitplaatsen gereserveerd. Deze voorstellingen zijn:.Haiku Harbour, (familievoorstelling om 14u en om 17u op 27 september); D’ Irque en Fien (familievoorstelling op 25 februari 2009), Ragus (dans op 2 oktober), Els De Schepper (humor op 12 december)), Giti, Earl 0kin & Hans Davis (humor op 26 februari 2009)), An Nelissen (humor op 28 februari 2009),
Rocco Granâta (muziek op 30 november), Ad Visser (muziek op 19 december), Kris Baert (muziek 30 januari 2009), Lady Linn (muziek op 15 maart 2009), De Nieuwe Snaar  (muziek op 13 mei), Janine Bischops (theater op 14 december), Karl Vannieuwkercke & Les Supappes (theater op 7 februari), Brussels Volkstejoêter  (theater op 28 maart 2009) en
Pelikaanman (film )
 
Het volledige programma van Cultuurcentrum ‘t Vondel, de vormingsbrochures en de brochures Cultuurtrip Klassiek kan de Pepingenaar voortaan ook bekomen bij de Cultuurdienst van Pepingen. Via de Vondelkrant, de seizoensbrochure van ‘t Vondel, zal men steeds op de hoogte blijven van het nieuwe cultuuraanbod.
 
Pepingenaren die zin hebben in een cultureel avondje in ‘t Vondel aan een leuk tarief: loop dan binnen bij de Cultuurdienst Pepingen, Ninoofsesteenweg 116!
 
Ook Herne heeft reeds langer een dergelijk samenwerking met CC ‘t Vondel die ook voor het volgende cultuurseizoen behouden blijft.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 nov 2022

archief