HALLE - Negen bedrijven stelden hun deuren open

C21

HALLE - Negen bedrijven stelden hun deuren open

Editiepajot_magazijn_1_gr_foto_felix_merckx
 
Editiepajot_magazijn_1_kl
Editiepajot_magazijn_2_kl_foto_felix_merckx
 

In Halle namen negen bedrijven deel aan de open bedrijvendag. Blikvanger was zeker het stadsmagazijn dat voor de eerste maal zijn deuren opengezet heeft voor het grote publiek. Eén grote tegenslag was zeker het weer.

Vanuit het stadsmagazijn vindt de dagelijkse coördinatie plaats van de uitvoeringsdiensten. Deze dienst telt zo een 70 arbeiders, 25 poetsvrouwen en 10 leidinggevenden.
Via een uitgestippeld parcours konden de bezoekers kennis maken met de verschillende taken die door de technische diensten uitgevoerd worden.
Aan de rondgang was ook een wedstrijd verbonden, kinderen konden zich laten fotograferen als Bob de Bouwer. Kinderen kregen een ijsje aangeboden en de volwassenen mochten proeven van een streekproduct.
In het stadsmagazijn stond er ook een stand van de lokale politie. In hun rekruteringsstand konden belangstellenden kennis maken met de boeiende en gevarieerde politiewereld
 
Andere bedrijven die deelnamen aan de open bedrijvendag waren het Regionaal Ziekenhuis St. Maria, VMW-watertoren Hondzocht, Drukal, Ecoplant, Studio Teurlings, Belsack en Chipson.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief