HALLE - Stekelbees mag 10 kaarsjes uitblazen

C21

HALLE - Stekelbees mag 10 kaarsjes uitblazen

Editiepajot_stekelbees_foto_merckx
 

De landelijke kinderopvang Stekelbees heeft tien kaarsjes mogen uitblazen. Stekelbees is een initiatief voor buitenschoolse kinderopvang, verbonden aan het Heilig Hart en College, dat kinderen tussen de 2,5 en de 12 jaar opvangt voor en na de schooltijd. Ook op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties worden er kinderen opgevangen. Er wordt gewerkt in de school op de Halleweg en in het Handbooghof.

De vraag naar buitenschoolse kinderopvang in Halle is groot. Het bewijs hiervan is dat er op beide locaties een overbezetting is. Momenteel is er plaats voor 110 kinderen. Op Sint-Rochus (Halleweg) zijn er dat 61 en in het centrum (Handbooghof) 49. Momenteel zijn er 713 kinderen ingeschreven. Deze komen echter niet allemaal samen naar de buitenschoolse kinderopvang.
Coördinator Saskia Sercu: “Wij trachten hiervoor een creatieve oplossing te vinden. Zo kunnen de oudste kinderen na school naar de studie in het Heilig Hart en College en anderen kunnen deelnemen aan een schoolsport”.
 
Bij Stekelbees is er plaats voor iedereen, los van cultuur, nationaliteit, geslacht, geloofs- of levensovertuiging.
Saskia Sercu: “Wij streven naar een huiselijke sfeer en die komt ondermeer tot uiting in een begeleidingshouding en de inrichting van de ruimte. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan speelgoed en activiteiten, aangepast aan de leefwereld en de interesse van de kids”.
 
Verder heeft Stekelbees oog voor een veilige en gezonde omgeving, een klantvriendelijke houding tegenover de ouders en vooral de ganse ploeg van 12 begeleiders zijn echte teamspelers.
 
Stekelbees krijgt ondersteuning en begeleiding van de Landelijke Kinderopvang vzw.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 sep 2022

archief