PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Editiepajot_politielogo_groot
 

 Verkeersongeval met vluchtmisdrijf 
HERNE -  Het geparkeerde voertuig eigendom van W.V  uit Ninove wordt zaterdag rond 17.5 uur in de Scherpstraat aangereden. De bestuurder van het aanrijdend voertuig pleegt na de aanrijding vluchtmisdrijf. 

Juwelen en Ipod gestolen
GOOIK – Onbekende(n) verschaffen zich zaterdag tussen 18.30 en  23.30 uur via de achterzijde van de woning de toegang tot de woning in de Honingenveldstraat. De woning wordt volledig doorzocht. De bewoners missen juwelen en een ipod.

Tegen paal
LENNIK – In de Brusselsestraat t.h.v kruispunt dorp  verliest zondag rond 2.40 uur  de 22-jarige Stijn.S uit Halle de controle over het stuur van zijn voertuig. Hij komt in aanrijding met een geparkeerd voertuig en komt vervolgens tot stilstand tegen een verdeelkast en een verlichtingspaal. Stijn raakt gewond en wordt door de dienst 100 overgebracht naar het ziekenhuis te Halle. 

Opnieuw vluchtmisdrijf
LENNIK - De bestuurder van een onbekend voertuig komt zondag rond 4.30 uur in de Eksterstraat in aanrijding met de omheining van een woning. De bestuurder pleegt na de aanrijding vluchtmisdrijf.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2008
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief