DILBEEK Het Charles Mysterie, het vijfde boek van Dirk Vanderlinden

C21

DILBEEK Het Charles Mysterie, het vijfde boek van Dirk Vanderlinden

Dirk_vanderlinden_charles
Dirk Vanderlinden stelde zijn vijfde boek voor. Foto © Marc Sluys
 

Dirk Vanderlinden stelde samen met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts zijn nieuwste boek 'Het Charles Mysterie' voor.De excentrieke zakenman Ludwig Bernholt heeft een krankzinnig plan: hij wil de grootsheid van ‘Charlemagne’ evenaren.Hij heeft daarvoor het DNA nodig van enkele grote mannen uit de geschiedenis met de voornaam Charles, van Darwin tot Chaplin, van Lindbergh tot Bukowski.

Intussen kampt de Vandiesel Company met mysterieuze verdwijningen binnen het team. Toch moeten ze zich weten te redden, want via een aantal grafschendingen raakt het team verwikkeld in het Charles-mysterie. Het verhaal speelt zich af in Brussel en de rand. De locatie is hierdoor bijzonder herkenbaar voor lezers die onze streek wat kennen. 

De vijfde thriller in de reeks over The Vandiesel Company staat garant voor waanzin, spanning en actie. Om opnieuw een boeiend boek te schrijven voor mannen én vrouwen, werkte Dirk Vanderlinden dit keer samen met redactrice Beatrijs Vermaercke. Het boek kost 22.99 euro en is te koop in de betere boekhandel. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief