HALLE - “Vraag het aan”: live vanuit Lucie Lambert

HALLE - “Vraag het aan”: live vanuit Lucie Lambert

Lambert_1
Foto'sOlaf
 
Lambert_23
 
Lambert
 

 In wzc Lucie Lamnbert werd er een “live” radioprogramma uitgezonden vanui. Dit alles in samenwerking met Stadsradio Halle & wzc Zennehart.

“Vraag het aan” een programma waar bewoners, familie maar ook bezoekers plaatjes mochten aanvragen. Kris Baert van de Halse Stadsradio presenteerde twee uur lang vanuit het wzc in Buizingen. De bewoners verdrongen zich rond de stand van de radio om hun verhaal te doen bij Kris of een dansje te placeren.

 Ook Agnes Berghmans, beter bekend als DJ Agnes van “Radio Parkies”, mocht de hele uitzending naast Kris presenteren. Radio Parkies is een unieke webradio gemaakt door mensen met Parkinson die muziek draait waar iedereen ‘happy’ van wordt. Er zijn 27 Dj’s over de hele wereld die uitzenden. Zeker de moeite waard om eens te gaan luisteren én verhalen na te lezen, aldus DJ Agnes. Meer info vinden jullie op www.radioparkies.com

De animatoren van de beide woonzorgcentra hadden hun mensen duidelijk goed klaargestoomd voor dit evenement, want ze leefden en beleefden het programma op een erg enthousiaste manier!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2017
Olaf Feldberg
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 18 okt 2020
Sam Herremans | 14 okt 2020
Sam Herremans | 14 okt 2020

archief