Willy Sommers te gast in "Bloed, Zweet & Tranen" op Stadsradio Halle.

Willy Sommers te gast in "Bloed, Zweet & Tranen" op Stadsradio Halle.

Willy___kris
Ingezonden foto
 

Maandag, 18 december komt Kris Baert met zijn sportprogramma 'Bloed, Zweet en Tranen' naar buiten. Het team van Stadsradio Halle ontvangt dan Willy Sommers in Sportcafé De Bres. Iedereen is welkom. De inkom is GRATIS.

Een artiest in een sportprogramma? Jawel, want Willy heeft veel meer met sport dan de meeste mensen wel denken. Als hij geen zanger was geworden is de kans groot dat je hem in de voetbaltijdschriften had aangetroffen. Want Willy had enorm veel talent. Hij speelde, samen met Kris Baert, bij de op dat moment toonaangevende regionale club Itna Itterbeek.

Daarover zal het maandag avond tussen 18 en 20 uur zeker gaan in De Bres.

Er komen nog een aantal andere gasten in de thuishaven van Halle-Gooik. De Europese successen van deze club kunnen niet onbesproken blijven. Maar ook het pas opgerichte vrouwenteam passeert de revue. En de schitterende zesde plaats van Simon Debognies op het EK veldlopen wordt zeker besproken.

Michel De Groote en Eddy Van Obbergen zijn week na week de vaste analisten van Kris Baert op maandagavond. En dat zal ook volgende maandag het geval zijn. Zij blikken dan zeker terug op de topper Club Brugge -Anderlecht. Tussen de babbels door draait Jempi Van Vlaanderen heerlijke kerstgetinte muziek.

En er zit natuurlijk veel Sommers-muziek in. Een top zeven van Sommers hoor je in deel twee van het programma. Kris Baert neemt met  Willy al de Sommers-hits uit de zeventiger jaren door, in de volgorde zoals die nu zaterdag in de Top 100 bij Ben en Tania passeren . 

Afspraak dus maandagavond in sportcafé De Bres of via de livestream, of gewoon via de frequentie van de Stadsradio. Dat is 105.6. En ook in 2018 gaat Bloed,Zweet en Tranen even geestdriftig door. Ook dan komt de sport uit de regio èn van daarbuiten elke maandagavond op antenne.

 

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021

archief