BEERSEL / HALLE / SINT-GENESIUS-RODE: Dansschool K-Creation haalt grote finale Dances Waves Competition met haar drie Elite groepen

BEERSEL / HALLE / SINT-GENESIUS-RODE: Dansschool K-Creation haalt grote finale Dances Waves Competition met haar drie Elite groepen

Logo_kcreation

Na diverse kwalificatiewedstrijden kreeg de dansschool het goede nieuws dat hun drie Elite groepen, de Mini-F.O.S., Junior-F.O.S. en Freakz on Stage geselecteerd zijn voor de grote Dance Waves Competition die zal plaatsvinden in Terneuzen (NL) op zaterdag en zondag 26 & 27 mei!

 

Dit hebben ze onder meer te danken aan hun meer dan puike resultaten tijdens de kwalificatieronde’s die plaatsvonden in het najaar van 2017 en begin 2018.

 

Dansers, docenten én bestuur hopen op een massale volksverhuizing richting Nederland!

 

Het wordt een meer dan druk weekend, want de drie afdelingen tekenen tevens present op zondagmiddag 27 mei bij de officiële opening van de vernieuwde dorpskern in hun thuishaven, St. Genesius Rode.

 

Intussen bracht de dansschool voor 1700 enthousiaste dansliefhebbers hun “What A Wonderful Day” show in de Meent, dit op 04 en 05 mei.

 

Bewust weekend keken 1700 dansliefhebbers de 35 afdelingen , verdeeld over zo’n 330 dansers een niet alledaagse productie (waar niet enkel op hoog niveau werd gedanst maar tevens door hun decorboyz werd geacteerd!) met bewonderende blikken aan! Ook de matinéshow op zaterdagmorgen , met deelname van hun jongste afdelingen, werd meer dan gesmaakt.

 

Intussen heeft het bestuur niet stilgezeten en zijn de voorbereidingen van danslessen , activiteiten, optredens en wedstrijden in de nieuwe kalender ingeplant.

 

Het nieuwe uurrooster 2018-2019 is klaar en via www.K-creation te bekijken.

 

Vanaf 25 mei is het inschrijvingsformulier beschikbaar op hun website! Snel online inschrijven is de boodschap daar bij bepaalde afdelingen al veel voorinschrijvingen te noteren vallen! Drie nieuwe (top) dansdocenten vervoegen intussen het K-C Teacherzteam!

 

De dansschool biedt vanaf september terug 2 afdelingen Klassiek aan , dit iedere woensdagnamiddag tussen 14 en 16 u.

 

Heb je de danskriebels en wil je deel uitmaken van deze enthousiaste dansschool ? Vanaf 4 jaar tot …. 64 jaar (voor de mama’s en de papa’s bieden de Move Upz U iedere woensdagavond om 19 hét alternatief voor een uurtje ongedwongen sporten en dansen aan!) is iedereen welkom in de danszalen van de Boesdaalhoeve en de Sporthal Wauterbos!

 

Voorwaarde is dus dat er via het inschrijvingsformulier online tijdig ingeschreven wordt.

 

 

Proeflessen zijn mogelijk tijdens de week van 3 september ( vooraf inschrijven gewenst ).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2018
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 23 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 mrt 2019
Devogeleer Emile | 19 mrt 2019
Devogeleer Emile | 18 mrt 2019

archief