HALLE – Theatergroep Studio Orka brengt topproductie in de Sint-Rochuskerk

HALLE – Theatergroep Studio Orka brengt topproductie in de Sint-Rochuskerk

Dsc_3510_02__large_
 
Dsc_3788__large_
 

De theatergroep Studio Orka slaat zijn tenten op in de vernieuwde en beschermde Sint Rochuskerk in Halle. Vanaf 22 februari tot 9 maart 2019 brengt het theatergezelschap Craquelé, een theaterstuk dat reeds met veel succes werd opgevoerd in Gent, Antwerpen tot zelf in het Engelse Manchester. Het verhaal gaat over een opgroeiende jongen en alles om hem heen. Flarden, herinneringen en dromen, momenten die bepalen wie we zijn of nooit mochten worden. En ondertussen spelen ze met de tijd zijn, voeten.

Craquelé is een ode aan alle zichtbare (schijnbaar belangrijke) en alle onzichtbare (schijnbaar onbelangrijke) mensen en gebeurtenissen in ons leven.

Het hele verhaal gaat over een jongen die tijdens de oorlog werd opgevoed. Bekende namen als Tania Van Der Sanden en Titus De Voogdt spelen mee en er staat zelf veertigkoppig koor op de bühne. Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar maar ook voor volwassenen. Cultuurfunctionaris Loes De Dobbeleer “ Het is een voorstelling waar samen gewerkt word met culturele centra van Zaventem, Dilbeek, Strombeek en het Brusselse Theater Broncks. De mensen van Studio Orka keken in gemeenten naar de geschikte locaties, het moest een kerk zijn die groot genoeg was en centraal gelegen en zo kwamen ze bij de Sint-Rochuskerk terecht.

De kaartjes voor deze theatervoorstelling vliegen de deur uit, reeds acht van de dertien voorstellingen zijn nu al uitverkocht, wie nog geen kaartje heeft en er toch wil bij zijn, vindt meer info op www.vondel.be


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Roger Swalens | 13 feb 2020
Roger Swalens | 12 feb 2020
Marc Sluys | 10 feb 2020

archief