HERNE/HALLE – Concert van Mark River Band met jazzgitarist Hans Van Oost

HERNE/HALLE – Concert van Mark River Band met jazzgitarist Hans Van Oost

Affiche
HERNE/HALLE – Concert van Mark River Band met jazzgitarist Hans Van Oost - Affiche
 

De Mark River Band onder de leiding van Filip Demeyer organiseert op 23 maart zijn jaarlijks concert in het auditorium van het Heilig-Hart & College in Halle. Voor dit themaconcert koos de bigband voor Hans Van Oost als gastsolist. Jazzkenners rekenen die gitarist tot de absolute top. Zijn stijl refereert sterk naar Pat Metheny en John Scofield. Hij is dan ook een graag geziene musicus in binnen- en buitenland en doceert aan het conservatorium van Kortrijk en van Gent. Met jazzgitarist Hans Van Oost als gast plaatst De Mark River Band dan ook opnieuw een groot talent van eigen bodem in de schijnwerpers.

De Mark River Band is een groep van een twintigtal muzikanten die samen een big band vormen. De band brengt een brede waaier aan muziekstijlen. Tot het repertoire behoort niet alleen de onvermijdelijke swing maar ook genres zoals Latijns-Amerikaans met mambo en bossa, ballads, jazz rock en funk. Glenn Miller, Duke Ellington en Count Basie zijn alleszins enkele grootheden die steevast gespeeld worden.
 
Het concert vangt aan om 20 u 30. Kaarten zijn beschikbaar bij alle leden van de band, na reservatie via 054/58.80.40 of markriverband@gmail.com of door storting op rekening BE97 4399 0660 6149 met vermelding van naam en adres. De inkom bedraagt 15 euro, in voorverkoop 12 euro.
 
Het auditorium bevindt zich op verdieping 4 van het centraal gebouw F en is vlot bereikbaar met trap en lift. Er is ruime parking op de speelplaats met ingang in de Parklaan.  

Mark River Band is ook te volgen via deze Facebookpagina.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020
Marc Sluys | 15 jun 2020

archief