FP Halle-Gooik wint gemakkelijk van Houthalen en neem afscheid van coach Fuentes

FP Halle-Gooik wint gemakkelijk van Houthalen en neem afscheid van coach Fuentes

Coach_juan_francisco_fuentes_zamora__large_
 

FP Halle-Gooik kreeg twee dagen na de midweek match op Antwerpen het bezoek van Celtic Houthalen. Vandenheede kreeg van coach Fuentes een basisplaats. Halle-Gooik domineerde van bij aanvang en liet Houthalen op geen enkel moment in de wedstrijd komen.

Diogo zorgde voor de 1-0 en brak daarmee meteen de ban. Houthalen kon niet reageren en Halle-Gooik liep verder uit via een beauty van Grello & Leo. Patias pikt zijn wekelijks doelpuntje mee en zorgt daarmee voor de ruststand.

Na de rust kregen we eenzelfde spelbeeld, Houthalen probeerde de schade te beperken en te counteren maar Vandenheede counterde iedere aanval. Man van de week Leitao zorgde voor de forfaitscore. Papa Gonzalo pikte zin goaltje mee, net als Dujacquier. Dirigent Grello en Ibrahim Adnane ronden de 9-0 af. Al bij al een gemakkelijke overwinning voor Halle-Gooik dat zo 8 punten uitloopt op achtervolger Malle-Beerse.

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Patias, Leitao, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Leo, Dahbi & Grello

Doelpunten: 1-0 Diogo, 2-0 Grello, 3-0 Leo, 4-0 Patias, 5-0 Leitao, 6-0 Gonzalo Galan Carsi, 7-0 Dujacquier, 8-0 Grello & 9-0 Adnane

Na de wedstrijd werd bekend gemaakt dat de samenwerking tussen Coach Fuentes en FP Halle-Gooik met onmiddellijke ingang en in onderling overleg stopgezet wordt.

Coach Fuentes kreeg een topaanbieding en samen met de club werd tot een akkoord gekomen om Fuentes te laten vertrekken. Halle-Gooik wenst Mister Fuentes te bedanken voor zijn werk binnen de club en wenst hem veel succes toe in zijn verdere carriere. Er worden gesprekken gevoerd met verschillende opties om snel een nieuwe coach aan te stellen. Tot op dat moment zal Dirk Van Lancker de trainingen leiden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 05 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020

archief