HALLE - Circus Barones wil met ‘Surprise’ de toeschouwers verrassen

HALLE - Circus Barones wil met ‘Surprise’ de toeschouwers verrassen

Foto_circus_2019_4
Dsc_0023
 

Circus Barones staat van woensdag 25 september tot zondag 6 oktober op het grasveld naast JC Stroppen, Guido Gezellestraat in Hallle. Zij brengen een nieuw wervelend spektakel onder de noemer ‘Surprise’.

Ze geven voorstellingen op:

woensdag 25 september en 2 oktober om 15 uur

vrijdag 27 september en 4 oktober om 18 uur

zaterdag 28 september en 5 oktober om 15 uur en om 18 uur

zondag 29 en 6 oktober om 11 uur en om 15 uur

De zondagen om 11 uur is het een familievoorstelling, dan gelden de kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa) ook voor de volwassenen.

Circus Barones liet zich dit jaar inspireren door bekende sprookjes. De inmiddels beroemd geworden clown Patatje is uw gastheer en voert u mee doorheen sprookjesland op een verrassende wijze. De acrobaten, clowns en dieren van circus Barones brengen een wervelende show die de toeschouwer niet enkel zal doen verbazen of lachen, maar ook tot ontroering zal brengen tijdens de reis door sprookjesland in een 2 uur durend programma.

Zoals we gewend zijn is circus Barones ook steeds vernieuwend. Een nieuwe piste met nieuwe licht- en geluidstechnieken ondersteunt door een mooie choreografie brengen je in een feeërieke sfeer.  ‘Surprise’ een programma dat jong tot oud zal boeien! Welkom bij Circus Barones, welkom in sprookjesland, welkom bij het mooiste circus van België!

!!! Circus Barones geeft 25 gratis duo tickets weg aan de lezers van Editiepajot (1 duo ticket heeft een waarde van 50 euro) De tickets zijn enkel geldig op vrijdag 27 september om 18 uur.

Wat moet je doen? Mail EDITIEPAJOT + je naam en volledig woonadres naar circusbarones.secretariaat5@gmail.com

De winnaars krijgen een mail terug en moeten zich persoonlijk aanmelden aan de kassa met deze mail en hun paspoort. Er wordt maar 1 duo ticket per persoon weggeven op hetzelfde woonadres!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020
Marc Sluys | 15 jun 2020

archief