Jaarlijkse brunch Vrienden van het Lindegroen Buizingen om te bedanken

C21

Jaarlijkse brunch Vrienden van het Lindegroen Buizingen om te bedanken

Brunch_5_kopie
De vrijwilligers werden bedankt. Foto Ingezonden
 
Aed-_toestel_1_kopie
Brunch_3_kopie
Brunch_1_kopie
 

Zondag 15 september werd er naar jaarlijkse gewoonte een brunch georganiseerd in zaal het Lindegroen voor alle medewerker die zich inzetten voor de Vzw Vrienden van het Lindegroen. Via de brunch wil de Vzw zijn vrijwilligers, een honderdtal mensen, bedanken voor hun werk van het afgelopen jaar.

 

Recent werd er een AED-toestel geplaatst aan de vernieuwde gevel. Deze automatische externe defibrillator kan gebruikt worden in geval van een hartstilstand. Op maandag 21 en woensdag 23 oktober zal het Rode Kruis een opleiding geven, waarvoor iedereen kan inschrijven. 

 

Verder werden er 8 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Er zijn ook nieuwe ramen en deuren geplaatst waardoor de zaal voldoet aan de energienormen. Er zal nog minder geluidsoverlast zijn voor de buurtbewoners.

 

De brunch is ook een moment om vooruit te blikken op het komende jaar. Zo is er op 22 en 23 november de volgende editie van Lindegroen feest, met op vrijdag de artisanale markt. Op zaterdag is er voor de allerkleinsten een voorstelling van het poppentheater Pedrolino en ’s avonds een feestje met de ambiance groep Domino.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 19 okt 2021
Marc Sluys / werkgroep Trage Wegen Zuidwest Brabant | 19 okt 2021
Marc Sluys | 11 okt 2021

archief