HALLE – Gouden bruiloft van Gremmelprez François en Debraekeleer Annie

HALLE – Gouden bruiloft van Gremmelprez François en Debraekeleer Annie

Sh2_5487_01__large_
 
Sh2_5482_01__large_
 
Sh2_5489_01__large_
 
Sh2_5471_01__large_
 

Twee dagen voor zijn zeventigste verjaardag kwamen familie en vrienden samen om het gouden huwelijk te vieren van François Gremmelprez en Debraekeleer Annie.François is geboren in Lembeek, en verdiende de kost als onderhoudsmekanieker, maar zijn passie voor de mechaniek beleefde hij in zijn hobby ‘Motocross’. François werd op de moto verschillende malen kampioen van Brabant en zelf een tweede plaats in het Belgisch kampioenschap MotoCross.

François stapte ook 25 jaar in de Sint Veroonsmars in Lembeek als bijlendrager bij de Koninklijke Soldatengroep van de Congo, waar zijn broer commandant van was.

Annie Debraekeleer werd geboren in Klabeek waar haar ouders een café uitbaatte en François regelmatig over de vloer kwam om een pintje te drinken. Maar de liefdesvonk sloeg over tijdens een bal met rocker Burt Blanca in de zaal Den Empereur in Lembeek.

Annie haar passie was naaister, supporter voor haar echtgenoot tijdens de crossen, het huishouden en de kinderen grootbrengen. Het gezin breide uit met een zoon Ronny en een dochter Moni, later nog eens zes kleinkinderen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief