HALLE - Voor “De Warmste Hackathon” moet je bij Realdolmen zijn

HALLE - Voor “De Warmste Hackathon” moet je bij Realdolmen zijn

Dwh_logo_hd
 

Drie werknemers van het bedrijf duwen de kar

Bij informaticabedrijf Realdolmen in Huizingen moet je zijn voor “De Warmste Hackathon”, of…. Een uniek concept om de maatschappij te verbeteren en het goede doel te steunen. Realdolmen organiseert de Warmste Hackathon op 11 en 12 oktober. “De Warmste Hackathon” is een wedstrijd waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om een maatschappelijk probleem op te lossen. Normaal gezien is een hackathon een programmeerwedstrijd, maar de Warmste Hackathon is echter geen normale hackathon. De deelnemers mogen zelf kiezen hoe ze hun gekozen probleem gaan oplossen. Of ze dit dus met of zonder technologie doen maakt niet uit, zolang het concept maar goed ineen steekt!

 

Daarnaast zullen de teams hun plaats in de finale moeten verdienen. Dit kunnen ze doen door punten te winnen via VR-battles tegen andere teams, blackjack, raadsels en de social vote. Er zal dus strategisch gespeeld moeten worden om jouw concept te mogen pitchen in de finale. Tijdens de wedstrijd zal er op verschillende manieren geld ingezameld worden. Een van deze manieren is de social vote, waarbij mensen geld kunnen geven aan een team van hun keuze. Al het ingezamelde geld wordt dan in één grote pot gestopt en deze mag het winnende team dan tijdens de Warmste Week van Studio Brussel schenken aan hun gekozen goede doel.Iedereen is welkom, jong én oud, met óf zonder team. De organisatoren voorzien namelijk aan het begin van het evenement een matchmaking sessie waarbij er nog nieuwe teams gevormd kunnen worden. De wedstrijd gaat door in Brussel, Kontich en Gent zo kan iedereen meedoen op een locatie in de buurt.


Deelnemen is volledig gratis én naast een unieke ervaring wordt er ook nog eens eten en drinken voorzien voor een klein leger wereldverbeteraars! Bovendien kunnen de deelnemers ook mooie prijzen winnen. Twijfel niet en schrijf je nu in op www.warmstehackathon.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief